Αναζήτηση
Λάμψη και χαρά στο bachelorette party της μέλλουσας γυναίκας του Γιάννη Αντετοκούνμπο | iShow.gr
Ειδήσεις
Λάμψη και χαρά στο bachelorette party της μέλλουσας γυναίκας του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024
17:18

Η μέλλουσα σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, γιόρτασε με την παρέα της το bachelor της στη Μύκονο.

Αντίστροφα μετρά ο Greek Freak για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ όπου θα παντρευτούν στο Costa Navarino στην Πύλο το προσεχές τριήμερο (30 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου), με τις προετοιμασίες για τnν γαμήλια τελετή – υπερπαραγωγή να βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και 1,5 χρόνο.

Ήδη, οι Antetokounbros βρέθηκαν στην Μύκονο πριν από μερικές ημέρες για το bachelor party και ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στην τελική ευθεία για φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι του και η Μαράια το νυφικό της. Πρόσφατα ο Γιάννης βρέθηκε και στην Παύλιανη. Η γαμήλια τελετή λοιπόν θα λάβει χώρα στις 31 Αυγούστου στο υπερπολυτελές resort της Μεσσηνίας, που έχει φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες, ενώ διαθέτει μέχρι και ελικοδρόμιο για να μεταβούν οι καλεσμένοι, με θέα τον κόλπο του Ναβαρίνο. Ο πολυτελής εορτασμός θα είναι τριήμερος (30/08-01/09): την πρώτη βραδιά θα υπάρχει ένα white party, με το dress code να είναι λευκό, την δεύτερη ημέρα θα σημειωθούν εκδηλώσεις με σήμα κατατεθέν και κύριο χαρακτηριστικό τη νιγηριανή κουλτούρα με αντίστοιχη ενδυμασία, ενώ το τρίτο 24ωρο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Το μενού, επίσης, θα αποτελεί από πιάτα και φαγητά με έντονα στοιχεία της ελληνικής και της νιγηριανής γαστρονομίας.

Όσον αφορά τους καλεσμένους, θα είναι 200, οι 30 εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως VVIP πρόσωπα (Very Very Important Persons). Φημολογείται, δε, πως το παρών θα δώσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως επίσης ο αστέρας του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, η θρύλος του τένις, Σερένα Γουίλιαμς και άλλοι. Παράλληλα, οι εξέχουσες προσωπικότητες που θα βρεθούν στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του Γιάννη, απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

giannhs

giannis

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551