Αναζήτηση
Κλέλια Ανδριολάτου: «Στοχεύω στη χαρά και έχω πίστη» | iShow.gr
Ειδήσεις
Κλέλια Ανδριολάτου: «Στοχεύω στη χαρά και έχω πίστη»
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024
09:40
Κλέλια Ανδριολάτου: «Στοχεύω στη χαρά και έχω πίστη»

Η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή την ταινία «Ο τελευταίος ταξιτζής» που παίζεται στις αίθουσες, μιλά για την ηρωίδα της, η οποία πέφτει θύμα stalking, αποκαλύπτει αν έχει ζήσει κάτι ανάλογο και πώς το έχει χειριστεί, αναφέρεται στα μελλοντικά σχέδιά της, που περιλαμβάνουν άνοιγμα στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η ηθοποιός ετοιμάζεται να απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι και όσα της έχουν λείψει.

Αυτές τις ημέρες... καμαρώνει την έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες της ταινίας του Στέργιου Πάσχου «Ο τελευταίος ταξιτζής», για την οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου ανάμεσα σε Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αγγελική Μπεβεράτου, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Σοφία Κόκκαλη και Βίκυ Καγιά.

Σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ συμπρωταγωνιστεί με τον βραβευμένο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Κώστα Κορωναίο που υποδύεται έναν άνδρα που περνά κρίση μέσης ηλικίας και βυθίζεται σταδιακά σε μια ερωτική εμμονή. Η σύνθετη ηρωίδα της Κλέλιας έρχεται αρχικά κοντά του με τη θέλησή της, για να δούμε στην πορεία να ανατρέπεται η σχέση τους.

Τι αγάπησε και τι τη δυσκόλεψε σε αυτόν τον ρόλο; «Αγάπησα τη γνωριμία με το σκοτάδι αυτής της γυναίκας. Ενας τολμηρός χαρακτήρας, που παλεύει να αναζητήσει τρυφερότητα και φροντίδα. Η ισορροπία είναι δύσκολη. Το να καταλάβεις τι είναι αυτό που της λείπει, όταν ήδη έχει αντικαταστήσει ρόλους στη ζωή της. Γιατί άλλος ένας; Τι ψάχνει πραγματικά να βρει μέσα από τους ανθρώπους γύρω της;», λέει, μιλώντας στη Realnews.

Αδιαμφισβήτητα η Κλέλια βρίσκεται σε μια φάση της ζωής της κατά την οποία υπάρχει μια ροή όμορφων πραγμάτων. Την αγχώνει η συνέχεια ή τη χαροποιεί σε σχέση και με το τι θα ακολουθήσει;

«Στοχεύω στη χαρά και έχω πίστη. Προσπαθώ να μαθαίνω συνεχώς για να διεκδικώ όλο και περισσότερα από τον εαυτό μου», τονίζει, ενώ δεν κρύβει πως μια διεθνής πορεία είναι στα σχέδιά της.

«Όλα όσα συμβαίνουν παράλληλα στη ζωή μου συμβαδίζουν με την επιθυμία μου για ένα άνοιγμα. Να γνωριζόμαστε όσο μπορούμε με άλλες χώρες και να ανταλλάσσουμε εμπειρίες. Αυτό είναι κάτι που βίωσα στις Κάννες. Τώρα, για τα δικά μου σχέδια θα μάθετε οσονούπω!», λέει αινιγματικά.

Έπειτα από έναν χειμώνα με πολλά γυρίσματα, θέατρο και αυστηρά deadlines, και ενώ εμείς θα βλέπουμε αυτή τη σκοτεινή και ποιητική ταινία, εκείνη θα απολαμβάνει το ηλιόλουστο καλοκαίρι και όσα της έχουν λείψει. «Μου έλειψε να αφήσω το κινητό μου. Μου έλειψε να μη μιλάω και απλά να κάθομαι και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μου το προσφέρω, όσο μου το επιτρέπει η δουλειά μου», καταλήγει.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Στέργιος Πάσχος
Δήμητρα Βλαγκοπούλου
Κλέλια Ανδριολάτου
Αγγελική Μπεβεράτου
Μπριζίτ Μπαρντό
Κώστας Κορωναίος
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551