Αναζήτηση
Κατσαρίδης για Σεφερλή: «Μαζί του είχα την πιο τραυματική εμπειρία στο θέατρο» | iShow.gr
Ειδήσεις
Κατσαρίδης για Σεφερλή: «Μαζί του είχα την πιο τραυματική εμπειρία στο θέατρο»
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
13:20

Ο Πάνος Κατσαρίδης πήρε θέση για τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από τον Μάρκο Σεφερλή περιγράφοντας με ιδιαίτερα αρνητικό πρόσημο τη κοινή τους συνεργασία του στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» σχολιάζοντας τη γενικότερη στάση του Μ. Σεφερλή αλλά και τα όρια της σάτιρας και της κριτικής.

«Εγώ είχα την πιο τραυματική εμπειρία της καριέρας μου στο θέατρο με τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι γνωστό. Ήταν μια συνεργασία που ήταν επίπονη και τελικά, δεν έγινε και ποτέ. Νομίζω ότι είμαι ένα παράδειγμα που δεν μπορώ να πάρω θέση υπέρ του, γιατί δεν έχω ζήσει μια πλευρά του, που δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι. Ήταν μια προβληματική συνεργασία», σημείωσε αρχικά ο Πάνος Κατσαρίδης και πρόσθεσε: «Είχαν συμβεί διάφορα τότε. Ήταν μια συνεργασία που τελικά δεν ευδοκίμησε. Σου λέω, ήταν η πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο. Ο Μάρκος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί πρέπει να μας λέει συνέχεια πόσο λαοφιλής είναι. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη αποδοχής. Όταν κρίνεις, κρίνεσαι. Θα ήθελα να τον ακούσω κάποια στιγμή να κάνει μια αυτοκριτική. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ. Ακούω μόνο πόσο τον αγαπάει ο κόσμος και πόσο όλοι οι άλλοι τον κυνηγάνε. Είναι πολύ πολύ ταλαντούχος και όλο αυτό δεν το χρειάζεται».

Τέλος μιλώντας για τη σάτιρα ανέφερε πως «η σάτιρα δεν έχει όρια, αλλά όποιος κάνει σάτιρα πρέπει να δέχεται και την κριτική. Δεν έχει λόγο κάποιος να κάνει σάτιρα, αν δεν αντέχει την κριτική για αυτή τη σάτιρα. Σάτιρα κάνουν πολλοί, σάτιρα έκανε και ο Αριστοφάνης. Κάποιοι κάνουν επιτυχημένη σάτιρα, κάποιοι αποτυχημένη.

Από εκεί και πέρα, όταν επιλέγεις να κάνεις αυτό, κρίνεσαι. Αλλιώς, κάνε έναν πολύ ωραίο ρόλο του Ψαθά και δεν θα κριθείς για τίποτα, παρά μόνο για το πώς παίζεις».

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Όλγα Κεφαλογιάννη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551