Αναζήτηση
Καπότσης: «Εγώ είμαι πιο ερωτευμένος... Δεν την αλλάζω με τίποτα» | iShow.gr
Ειδήσεις
Καπότσης: «Εγώ είμαι πιο ερωτευμένος... Δεν την αλλάζω με τίποτα»
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024
20:34

Για τις έντονες φήμες χωρισμού που κυκλοφόρησαν πρόσφατα μίλησε ο Μάριος Καπότσης, σύζυγος της Κόνι Μεταξά ο οποίος ήταν και ξεκάθαρος!

«Εγώ είμαι πιο ερωτευμένος με την Κόνι απ’ ό,τι είναι εκείνη με εμένα. Αυτό είναι κάτι που λέει και η ίδια, δεν το λέω μόνο εγώ» είπε αρχικά ο αθλητής του πόλο και συνέχισε για την καθημερινότητά του μαζί της:


kapotsis-metaxa.jpg

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στο σπίτι. Αν είχαμε μια κάμερα κάθε μέρα και το κάναμε σαν τις Kardashians θα ήταν απίστευτο, κάθε μέρα κάτι γίνεται. Κάποιες φορές γελάω με όσα γίνονται, ε, κάποιες φορές εκνευρίζομαι. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάποιες φορές ο μαέστρος σε όλα αυτά είναι η Κόνι, αλλά άλλες φορές δεν θέλει να βλέπει κανέναν. Ανισόρροπα πράγματα.. Δεν την αλλάζω με τίποτα την Κόνι».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Οι σχέσεις στην εποχή που ζούμε έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολες. Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί και πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος και δουλεμένος άνθρωπος. Ο αθλητισμός βοηθάει πάρα πολύ σε όλο αυτό».


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κόνι Μεταξά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551