Αναζήτηση
Κάμερον Ντίαζ: Η ηλικία, η καριέρα στο μόντελινγκ & το πάθος για την υποκριτική | iShow.gr
Ειδήσεις
Κάμερον Ντίαζ: Η ηλικία, η καριέρα στο μόντελινγκ & το πάθος για την υποκριτική
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024
11:06

Η Κάμερον Ντίαζ γεννήθηκε σαν σήμερα το 1972. Η 52χρονη καλλονή είναι ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός και συγγραφέας. Είχε 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, 3 υποψηφιότητες για βραβείο Screen Actors Guild Award και έλαβε ένα βραβείο New York Film Critics. Το 2013 έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός άνω των 40 ετών στο Χόλυγουντ. Το 2018, σύμφωνα με το box office των ΗΠΑ τα συνολικά έσοδα της Κάμερον Ντίαζ ξεπέρασαν τα $3 δις ενώ τα έσοδά της παγκοσμίως ξεπερνούσαν τα $7 δις. Έτσι θεωρείται η πέμπτη πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στις ΗΠΑ.

Γεννημένη στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, η Ντίαζ μεγάλωσε στο Long Beach. Ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο σε ηλικία 21 ετών.

cameron-diaz.jpg

Η Κάμερον Ντίαζ παντρεύτηκε τον μουσικό Μπέντζι Μέιντεν στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας στις 5 Ιανουαρίου του 2015, σε μια εβραϊκή τελετή, παρόλο που κανένας τους δεν έχει εβραϊκή καταγωγή. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί δέκα μήνες νωρίτερα χάρη στην στενή τους φίλη και πλέον κουνιάδα, Νικόλ Ρίτσι.

Photo-shared-by-Cameron-Diaz-on-September-22-2021-tagging-@drewbarrymore-and-@thedrewbarrymoreshow..jpg

Στις 3 Ιανουαρίου 2020, ανακοίνωσαν την γέννηση της κόρης τους, Ράντιξ Κλόε Μέιντεν. Η κόρη τους γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2019 στο ιατρικό κέντρο Cedar's Sinai στο Λος Άντζελες, ενώ πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε μέσα από το Instagram πως απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κάμερον Ντίαζ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551