Αναζήτηση
Καλομοίρα: Η κόρη της έγινε παρανυφάκι σε γάμο στη Λακωνία - Το τραγούδι & ο χορός του ζευγαριού | iShow.gr
Ειδήσεις
Καλομοίρα: Η κόρη της έγινε παρανυφάκι σε γάμο στη Λακωνία - Το τραγούδι & ο χορός του ζευγαριού
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024
14:22

Η Καλομοίρα βρέθηκε στη Λακωνία με την οικογένειά της με αφορμή ένα ευχάριστο γεγονός.

Η τραγουδίστρια με τον Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους πήγαν στη Λακωνία με αφορμή τον γάμο ενός συγγενικού της προσώπου.

Η συγγενής της, Δήμητρα Σαράντη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Θανάση σε έναν παραδοσιακό γάμο και η μικρή κόρη της Καλομοίρας και του Γιώργου, η Αναστασία έκλεψε τις εντυπώσεις.


Photo-by-Kalomira-on-July-22-2024.-May-be-an-image-of-5-people-sundress-gown-and-dress..jpg

Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον παραδοσιακό γάμο στον οποίο τραγούδησε το πρώτο τραγούδι, «Γιατί έχω εσένα» του Γιάννη Πλούταρχου, και χόρεψε το ζευγάρι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια είχε πει: «Ο πιο συχνός λόγος που γκρινιάζω στον Γιώργο είναι επειδή είναι πολύ ειλικρινής, δεν τα μαλακώνει, τα λέει κάθετα. Κι εγώ είμαι “Παναγία μου, δεν μπορείς να το πεις με πιο ωραίο τρόπο;”. Δεν είναι τι λες, είναι πώς το λες». Και είχε τονίσει: «Δεν γιορτάζουμε τις επετείους, δεν κάνω ούτε γενέθλια, γιατί είμαι ντροπαλή. Προτιμώ να πάω στα πιο ωραία εστιατόρια για φαγητό, με ωραίο κρασί.Μόλις ήρθα στην Ελλάδα έφαγα πατάτες και μπέργκερ. Το θέμα είναι να τρώμε υγιεινά. Όταν ερχόμαστε στην Ελλάδα τρώμε σουβλάκι και κεμπάπ γιατί μας λείπει».

Δείτε στιγμιότυπα από τον γάμο.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Καλομοίρα Σαράντη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551