Αναζήτηση
Καλοκαιρινή μεταγραφή: Από την Τσιμτσιλή, στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά | iShow.gr
Ειδήσεις
Καλοκαιρινή μεταγραφή: Από την Τσιμτσιλή, στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024
09:32

Ολοκληρώνεται, ή μάλλον ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών για την ακρίβεια, η σύνθεση της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA, ονόματι… Buongiorno. Κι αν κυκλοφόρησε το α λα Ιταλικά τρέιλερ, η ανακοίνωση του καναλιού για την Φαίη, και έχουν διαρρεύσει τα περισσότερα πια ονόματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ποια δημοσιογράφος λοιπόν, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην επιτυχημένη εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, έβαλε πλώρη για MEGA και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά; Ποια είναι η πιθανή έκπληξη σε όλο αυτό;

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, η Ευάννα Ζουμπούρογλου, μέχρι πρόσφατα ρεπόρτερ-δημοσιογράφος του Happy Day, όχι μόνο θα βρίσκεται με την ίδια βέβαια ιδιότητα στη νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά, αλλά θα μπαινοβγαίνει με συχνή παρουσία και στο πάνελ της εκπομπής, προφανώς στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Από εκεί και πέρα, τα έχουμε ξαναπεί βέβαια, το κύριο πάνελ αποτελείται από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τη Νάνσυ Νικολαίδου, και όπως η άνωθεν δημοσιογράφος στην ψυχαγωγία, θα εμφανίζεται και ακόμα ένα ή και παραπάνω πρόσωπα από το τμήμα ενημέρωσης του καναλιού, στο κομμάτι της ενημέρωσης. Αρχισυντάκτρια η Άννα Ορφανουδάκη, σκηνοθέτης ο Θάνος Κάππας.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Ανδρέας Μικρούτσικος
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Φαίη Σκορδά
Άννα Ορφανουδάκη
Δημήτρης Ουγγαρέζος
Νάνσυ Νικολαΐδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551