Αναζήτηση
Καιρός: Οι εκτιμήσεις μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο | iShow.gr
Ειδήσεις
Καιρός: Οι εκτιμήσεις μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024
13:07

Οι αδειούχοι εγκαταλείπουν τα μεγάλα αστικά κέντρα, με την έξοδο να κορυφώνεται παραδοσιακά τον Δεκαπενταύγουστο. Όλοι έχουν το νου τους στο πώς θα είναι ο καιρός, προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Γενικά αίθριο καιρό αυτή την εβδομάδα αναμένει ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς, ωστόσο τονίζει ότι «δεν θα λείψουν και φαινόμενα αστάθειας τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά έως την Παρασκευή».

Στα ηπειρωτικά θα επικρατήσουν θερμοκρασίες περί τους 35 με 37° βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη αναμένουμε 33 με 35 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα 30 με 32 βαθμούς, τιμές κατά 4 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Οι βοριάδες διατηρούνται. Στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι εντάσεως 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια 6-7 μποφόρ, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

«Χωρίς ιδιαίτερες ζέστες αυτή την εβδομάδα – Πρόσκαιρα το μελτέμι θα φτάνει τα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο» αναφέρει ο κ. Κολυδάς.

Με φυσιολογική για την εποχή ζέστη, αλλά και μπόρες το απόγευμα σε ορεινές περιοχές, θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Όπως αναφέρει, μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο, «το Πάσχα του Καλοκαιριού»,  δεν φαίνεται κάποιο κύμα καύσωνα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 07-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 31 με 34 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ TΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 08-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 30 με 34 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα βορειοδυτικά πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: www.enikos.gr









Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551