Αναζήτηση
Καγιά - Μαγεύει τη Βενετία με το κομψό look της | iShow.gr
Ειδήσεις
Καγιά - Μαγεύει τη Βενετία με το κομψό look της
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024
19:52

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις ομορφιές της Βενετίας και μοιράζεται μαγευτικές στιγμές με τους ακολούθους της στο Instagram. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να περιπλανιέται στα στενά δρομάκια και τα κανάλια της ρομαντικής πόλης, απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Βενετίας.


Photo-by-Vicky-Kaya-on-August-30-2024.-May-be-a-graphic-of-1-person-hair-portable-cassette-player-miniskirt-and-text..jpg

Στη λεζάντα των φωτογραφιών, η Βίκυ Καγιά ρωτά τους ακολούθους της: «Τι κάνει την καρδιά σου να χτυπάει;», μια ερώτηση που προκάλεσε πληθώρα σχολίων και απαντήσεων από τους θαυμαστές της. Η Βίκυ Καγιά, που είναι γνωστή για την αγάπη της στα ταξίδια, δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τη μαγευτική αυτή πόλη, ενώ η ανάρτησή της δεν άργησε να συγκεντρώσει χιλιάδες likes. Το στυλ της και η κομψότητά της δεν πέρασαν απαρατήρητα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι παραμένει μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο χώρο της μόδας.

Δείτε εδώ τις νέες φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις ομορφιές της Βενετίας και μοιράζεται μαγευτικές στιγμές με τους ακολούθους της στο Instagram.

Βίκυ Καγιά

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να περιπλανιέται στα στενά δρομάκια και τα κανάλια της ρομαντικής πόλης, απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Βενετίας.

Βίκυ Καγιά

Στη λεζάντα των φωτογραφιών, η Βίκυ ρωτά τους ακολούθους της: «Τι κάνει την καρδιά σου να χτυπάει;», μια ερώτηση που προκάλεσε πληθώρα σχολίων και απαντήσεων από τους θαυμαστές της.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ, που είναι γνωστή για την αγάπη της στα ταξίδια, δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τη μαγευτική αυτή πόλη, ενώ η ανάρτησή της δεν άργησε να συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Βίκυ Καγιά

Το στυλ της και η κομψότητά της δεν πέρασαν απαρατήρητα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι παραμένει μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο χώρο της μόδας.

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Βίκυ Καγιά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551