Αναζήτηση
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ ούτε για την Ηλιάνα» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ ούτε για την Ηλιάνα»
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024
12:32

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που τηλεοπτικά τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM. Τι είπε για αυτή την εμπειρία και τη σύγκριση με Καγιά και Παπαγεωργίου; Θα συμμετείχε ξανά σε έναν νέο κύκλο;

Γιατί είπες «ναι» στο GNTM;

Νομίζω πως είχε να κάνει με τη χρονική στιγμή. Είχα περάσει από αρκετά στάδια, είχα κάνει αρκετά πράγματα, ήμουν πλέον μόνιμη κάτοικος Αμερικής και η περίοδος ήταν ευαίσθητη λόγω του κορονοϊού, οπότε είπα «γιατί όχι;».

Ναι, το ευχαριστήθηκα πολύ. Τώρα που το σκέφτομαι από απόσταση, λέω πως έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Από εκεί που ήμουν ένα μοντέλο, βρέθηκα κριτής σε ένα τόσο δημοφιλές πρόγραμμα μόδας στην prime time. Ήταν τόσο έντονο. Πήρα πολύ θετική ενέργεια.

Ήταν αναμενόμενη. Όταν βλέπεις κάτι καινούριο, σίγουρα θα το συγκρίνεις με το προηγούμενο, θες να δεις τις διαφορές. Απλά, επειδή είμαι πιο μαζεμένη και σοβαρή, αν δεν έχω να πω κάτι δεν θα μιλήσω. Αν και μέσα από το μόντελινγκ και τα ταξίδια το έχω εξελίξει. Μικρότερη, δεν μου έβγαζες κουβέντα. Δεν έδωσα τροφή για έντονα σχόλια, δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ ούτε για την Ηλιάνα.

Που όμως με είχαν βγάλει ως την «αυστηρή». Νομίζω πως ήμουν δίκαιη και ξεκάθαρα καλή. Αυτό συνέβαινε γιατί εξακολουθούσα να είμαι μοντέλο, οπότε έβλεπα τα παιδιά από την ίδια γωνία.

Ναι, αλλά θα έπρεπε να δω τη συνθήκη, ποιοι θα ήταν.

Σε οτιδήποτε έχει χιούμορ, σε ταξιδιωτικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μόδα. Ας πούμε, δεν θα μπορούσα να με φανταστώ σε ένα πάνελ πρωινής εκπομπής. Δεν διψάω για τη δημοσιότητα και την τηλεόραση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνονται σωστές κινήσεις, στην ώρα τους. Μου αρέσει να βλέπω τη μεγάλη θέα και όχι τη θέα από ένα μικρό παράθυρο.

Δεν το ήξερα. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί που του ταιριάζει η τηλεόραση. Τον ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί, έχουμε συμπέσει και στο Μιλάνο, όπου κάναμε παρέα. Ήταν πάντα πολύ ζωντανό παιδί. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση έτσι και είναι.Του βγαίνει αυθόρμητα και αληθινά. Στη δική μου σεζόν στο GNTM ήταν coach και του πήγαινε τρομερά. Και στο My Style Rocks θα τα πάει καλά.

Και τα δύο. Έχω υπάρξει και ερωτευμένη πάνω από μία φορά και με έχουν ερωτευτεί πολύ. Είναι όμορφο συναίσθημα.

Ναι, δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Μία από τις καλύτερές μου σχέσεις –ήταν γύρω στα δύο χρόνια, αλλά πολύ μεγάλη σε ένταση– ήταν με Αμερικανό. Ωστόσο, νομίζω πως τα άτομα με τα οποία έχω ταιριάξει είναι εκείνα που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εμένα, που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρίες, να ζήσουν έξω, που «μιλάμε την ίδια γλώσσα». Όταν έχεις τα ίδια ερεθίσματα, τότε είναι πιο εύκολη η σχέση.

Έχω έναν χρόνο να ερωτευτώ. Από θέμα σχέσης, χώρισα πρόσφατα.

Ναι. Συμβαίνει, είναι φυσιολογικό, όχι; Δεν ερωτευόμαστε την κάθε μας σχέση. Και μιλάω με ειλικρίνεια, γιατί πολλοί το κάνουν, λίγοι το παραδέχονται. Ο σύντροφος που ήμουν μαζί του τελευταία προφανώς μου άρεσε, ήταν υπέροχος ο τρόπος που με διεκδίκησε, περάσαμε καταπληκτικά μαζί, άλλα έληξε. Με ωραίο τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος που νοιάζομαι.

Αρκετές γυναίκες το κάνουν, δεν αφορά μόνο το μόντελινγκ. Αν και πρόκειται για ένα επάγγελμα που έχει πιο έντονη ημερομηνία λήξης από άλλα, οπότε γι’ αυτό ίσως να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις. Πάντως, δεν συμφωνώ πως το επόμενο βήμα για μια γυναίκα μοντέλο είναι να παντρευτεί για να αφήσει το επάγγελμά της.

Βέβαια, μου αρέσει η ιδέα της οικογένειας, όπως μου αρέσει η συντροφικότητα. Είμαι ανεξάρτητος άνθρωπος και μου αρέσει αυτό, θέλω να έχω τον χώρο μου, να κάνω πράγματα, αλλά επιζητώ τη συντροφιά. Μου αρέσει να μοιράζομαι στιγμές, είτε με τον σύντροφό μου είτε με τους φίλους μου. Μου βγαίνει αυθόρμητα. Ακολουθώ πάντα τη διάθεση και την καρδιά μου.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551