Αναζήτηση
Ημέρα πατέρα: Οι πιο fun μπαμπάδες της showbiz | iShow.gr
Ειδήσεις
Ημέρα πατέρα: Οι πιο fun μπαμπάδες της showbiz
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
08:32

Σήμερα γιορτάζουμε τους μπαμπάδες όλου του κόσμου! Είναι η ημέρα του πατέρα, μία ημέρα για να εκφράσουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα προσφέρουν στην καθημερινότητά μας και στη ζωή μας!

«Μπαμπάς», ένας ρόλος τόσο σημαντικός για την ισορροπία μέσα στην εστία που μεγαλώνει ένα παιδί... Είναι εκείνος που «χτίζει» την υγιή προσωπικότητα του παιδιού και την πνευματική του εξέλιξη.

Με αφορμή λοιπόν αυτή τη σπουδαία ημέρα, ας τιμήσουμε κι εμείς τους πιο fun πατεράδες της ελληνικής showbiz και ας θυμηθούμε όλες τις στιγμές γέλιου που μας έχουν χαρίσει απλόχερα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram!

Και για ψάρεμα πάνε και για φαγητό πάνε αλλά πάνε και για... μπύρες, με τον μικρούλη βέβαια να απολαμβάνει το γάλα του.

Ο μπόμπιρας ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του γνωστού σεφ με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και φυσικά οι δύο γονείς αφιερώνουν όλο τον χρόνο τους σε στιγμές μαζί του!

koutsopoulos.jpg

Δε θα ξεχάσουμε άλλωστε την ημέρα που ο σεφ Κουτσόπουλος ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία από τη βόλτα τους δείχνοντάς μας ένα ποτήρι μπύρα κι ένα μπιμπερό με γάλα. Οι δυο τους φαίνεται πως περνούν τέλεια με τον... θείο Λεωνίδα να κάνει ωραία παρέα με τον γιο του!

koutsopoulos-(2).jpg

Οι κόρες του Σάκη Τανιμανίδη μεγάλωσαν πολύ και όχι απλά πιάνουν το κινητό για φωτογραφίες αλλά λένε «Χαμογέλα μπαμπά» και το βίντεο κάνει... χαμό στα social.

Οι δίδυμες κόρες του ζευγαριού είχαν έμπνευση και θέλησαν να φωτογραφίσουν τη μαμά και τον μπαμπά που καθόντουσαν αγκαλιά στον καναπέ. «Χαμογέλα μπαμπά»…«χαμογέλα μαμά»! ??Γενικά το κόλπο είναι να χαμογελάς! ?? #tanimanidakia», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Θάνος Κιούσης επιστρατεύει το χιούμορ του και στην προσωπική του ζωή, καθώς φαίνεται να ξεχειλίζει από μέσα του!

Ο αγαπημένος Θάνος Κιούσης βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να παραλαμβάνει τον γιο του κάθε μέρα από το σχολικό, με στόχο να του ζωγραφίζει καθημερινά ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του!

Ο Θάνος Κιούσης λοιπόν, παραλαμβάνει τον γιο του κάθε μέρα μεταμφιεσμένος και σε κάτι διαφορετικό...

Ο Άκης Πετρετζίκης αν και κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με σκοπό να προστατέψει τα παιδιά του, είναι γνωστός τρελό-μπαμπάς!

Ένα Instagram Story την ημέρα των γενεθλίων του ήταν αρκετό για να το καταλάβουμε!

akis-petretzikis.jpg

Έχετε δει οικογένεια να διασκεδάζει τόσο πολύ όσο αυτή του Στέλιου Κρητικού με τα παιδιά του;

Σίγουρα δεν θα έχετε δει, ειδικά αν πρόκειται για μία παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια με τέσσερα παιδιά που είναι πολύ δεμένα και ξέρουν πώς να χαίρονται τη ζωή.


Πηγή: gossip-tv.gr


Σχετικά πρόσωπα
Χρύσα Μιχαλοπούλου
Σάκης Τανιμανίδης
Άκης Πετρετζίκης
Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Θάνος Κιούσης (Τονυ Σφήνος)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551