Αναζήτηση
Η Πρώτη Κυρία της Αγγλίας είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο Μπάκιγχαμ | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Πρώτη Κυρία της Αγγλίας είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο Μπάκιγχαμ
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024
09:43

Οι Εργατικοί επιστρέφουν στην εξουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σαρωτική νίκη τους επί των Συντηρητικών στις βουλευτικές εκλογές. Ο Κιρ Στάρμερ, θα εγκατασταθεί στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ μαζί με τη σύζυγό του Βικτόρια Στάρμερ, η οποία πρόσφατα έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της ήταν καλεσμένοι στο δείπνο που παρέθεσε ο βασιλιάς Κάρολος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προς τιμήν του Αυτοκράτορα Naruhito, και της συζύγου του Αυτοκράτειρας Masako της Ιαπωνίας.

Εκεί η Βικτόρια έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, θυμίζοντας πριγκίπισσα.

Η πρώτη κυρία πήγε στο επίσημο δείπνο με αέρινο κρεμ φόρεμα με λάμψεις και ενσωματωμένη κάπα από το brand Needleandthread.

Το Heart Lattice Ankle Gown είναι διακοσμημένο με περίπλοκα διακοσμητικά φτιαγμένα με τις πιο μικρές παγιέτες, για εξαιρετικές λεπτομέρειες. Όμορφα σχεδιασμένο, με μοτίβα σε σχήμα καρδιάς σε δικτυωτή διάταξη. Εξίσου, πριγκιπικά ήταν και τα γοβάκια της.

Η Βικτόρια Στάρμερ είναι δικηγόρος που πλέον εργάζεται στον τομέα της υγείας της εργασίας για το NHS - έναν ρόλο που λατρεύει.

To κόστος του φορέματος ανέρχεται σε 848 λίρες.

Η Πρώτη Κυρία της Αγγλίας είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο Μπάκιγχαμ: Ποια είναι η δικηγόρος Βικτόρια Στάρμερ με το πριγκιπικό φόρεμα

britain royals

britain royals

britain royals

dress

dress

Πηγή: TheTOC.gr

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551