Αναζήτηση
Η Ντέμι Μουρ χορεύει με τις τρεις κόρες της και τα αρνητικά σχόλια πέφτουν βροχη | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ντέμι Μουρ χορεύει με τις τρεις κόρες της και τα αρνητικά σχόλια πέφτουν βροχη
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024
15:30

Οι τρεις κόρες της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις έγιναν πρόσφατα στόχος με σειρά υποτιμητικών σχολίων για την εμφανισή τους όταν ανέβασαν βίντεο να χορεύουν μαζί με τη διάσημη μητέρα τους.

Ειδικότερα, η Ντέμι Μουρ φαίνεται στο βίντεο να χορεύει με τις τρεις κόρες της, όμως τα σχόλια που κατέκλυσαν τον λογαριασμό της στο Instagram δεν προσανατολίστηκαν στις όμορφες οικογενειακές στιγμές, αλλά, κυρίως, στην εμφάνιση των νεαρών γυναικών. "Είναι άσχημες", έσπευσε να σχολιάσει κάποιος χρήστης. "Είναι κλώνοι του πατέρα τους" σημείωσε ένας άλλος, με το σύνολο των σχολίων των χρηστών στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης να κινούνται σ' αυτό το πλαίσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000 και απέκτησαν τρεις κόρες: την 35χρονη Ράμερ, την 33χρονη Σκάουτ και την 30χρονη Ταλούλα.

Όπως ανέφερε η βρετανική ταμπλόιντ "Daily Mail", η μικρότερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα, δεν άφησε το γεγονός να περάσει έτσι και έσπευσε να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η ίδια και οι αδελφές της.

"Γεια σας! Μέχρι τώρα θα έχετε δει το viral βίντεο της οικογένειάς μας να χορεύει το νέο single της Σκάουτ. Λατρεύουμε αυτό το βίντεο! Οι άνθρωποι πάντα σοκάρονται όταν μοιραζόμαστε πόσο σκληρά και κακά ήταν τα σχόλια για εμάς σε όλη μας τη ζωή, οπότε είναι σημαντικό για μένα να καλέσω αυτό το άτομο για να αναδείξω ένα παράδειγμα μιας συνηθισμένης Τρίτης", ανέφερε η Ταλούλα Γουίλις.


Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μπρους Γουίλις
Τάλουλα Ράιλι
Ντέμι Μουρ
Σκάουτ Τέιλορ Κόμπτον
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551