Αναζήτηση
Η Ντέμη Γεωργίου ειδοποίησε με μία λέξη πως πεθαίνει | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ντέμη Γεωργίου ειδοποίησε με μία λέξη πως πεθαίνει
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
19:11

To τελευταίο μήνυμα που κατάφερε να στείλει Ντέμη Γεωργίου αποκάλυψε ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης. Η 39χρονη πρώην παίκτρια του MasterChef έφυγε από τη ζωή αφότου διαγνώστηκε με οξεία βακτηριακή λοίμωξη η οποία την οδήγησε σε πολυοργανική ανεπάρκεια.


ntemi-georgiou-masterchef.jpg-1200x600.jpg

Οι γιατροί είχαν από την Κυριακή κιόλας προετοιμάσει τους οικείους της για τον θάνατό της, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαιτέρως πολύπλοκη. Μετά τη διάγνωσή της με οξεία βακτηριακή μόλυνση, υπήρξε ραγδαία επιδείνωση σε πολλά όργανα, μεταξύ των οποίων ο εγκέφαλος και το πάγκρεας, κάτι που οδήγησε την 39χρονη σε σηψαιμικό σοκ.

Όπως αποκάλυψε ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Έστειλε ένα μήνυμα, ‘Σβήνω’. Σε 10 λεπτά η φίλη της πήγε στο σπίτι τους, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ… Έμεινε εκεί το βράδυ και την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα...»

ntemi-georgiou-stin-entatiki-i-paiktria-tou-Masterchef_1721629832.jpg

Η Αντριάνα Μανέττα είπε με κλάματα για την Ντέμη Γεωργίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή: «Μέχρι να την φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση. Χάθηκαν κρίσιμες ώρες γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο, την επόμενη ημέρα βρέθηκε και την μετέφεραν. Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, δεν γινόταν κάτι. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει...»


Πηγή: gossip-tv.gr

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551