Αναζήτηση
Η Μελίνα Νικολαΐδη "απαντάει" στα τουρκικά υβριστικά σχόλια για τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Μελίνα Νικολαΐδη "απαντάει" στα τουρκικά υβριστικά σχόλια για τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
11:52

Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή δέχτηκε υβριστικές επιθέσεις από Τούρκους στα social media μετά την ακύρωση της συναυλίας της στην Τουρκία.

Οι τουρκικές επιθέσεις δεν περιορίστηκαν στη Δέσποινα Βανδή, αλλά ανάρμοστα σχόλια ανέβηκαν και στους λογαριασμούς του συντρόφου της Βασίλη Μπίσμπίκη.

Και οι δύο τους είδαν τα προφίλ τους να πλημμυρίζουν με φωτογραφίες του Κεμάλ, τουρκικές σημαίες και υβριστικά σχόλια.

Η κόρη της Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, απάντησε με ένα βίντεο που δείχνει τη μητέρα της να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα από το κατάστρωμα πλοίου. Η τραγουδίστρια αποπνέει ηρεμία και νηφαλιότητα, σαν να αδιαφορεί πλήρως για τον θόρυβο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην τραγουδήσει σε συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας, λόγω πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ και των τουρκικών σημαιών που είχαν αναρτηθεί προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Ειδικότερα, χιλιάδες χρήστες από την Τουρκία, τις τελευταίες ώρες μπαίνουν στις αναρτήσεις της Δέσποινας Βανδή στο Instagram αλλά και στον λογαριασμό του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη και προχωρούν σε απειλητικά σχόλια εναντίον τους.

Μεταξύ άλλων, οι Τούρκοι χρήστες αναφέρουν πως η Δέσποινα Βανδή δεν θα πρέπει να ξανασκεφτεί να περάσει τα σύνορα της χώρας τους και ότι θα έπρεπε να σέβεται τον Κεμάλ Ατατούρκ, τον εθνάρχη της Τουρκίας. Εντωμεταξύ, δεν λείπουν και οι απειλητικές αναρτήσεις που καλούν τη Δέσποινα Βανδή "να φύγει κολυμπώντας από την Τουρκία, όπως έκαναν οι Έλληνες" στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Να υπενθυμίσουμε πως στην ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας στο Τσεσμέ της Σμύρνης προχώρησε η Δέσποινα Βανδή, καθώς στον χώρο υπήρχαν αναρτημένες αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ. Μάλιστα, στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε σφοδρή επίθεση τόσο από τους διοργανωτές της συναυλίας όσο και από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε για το περιστατικό ότι την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου το TEV καθώς "μονομερώς αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία και του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα, ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο".

"Ως εκ τούτου η συμμετοχή μου στη συναυλία δεν ήταν δυνατή", πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή η οποία στην ανάρτησή της εκφράζει τον σεβασμό της σε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στη Σμύρνη.

Η πρόεδρος του παραρτήματος του Ιδρύματος στην περιφέρεια της Σμύρνης, Γκιουλνούρ Σονμπαϊρακτάρ, ανακοίνωσε επί σκηνής ότι η Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν θα εμφανιστεί και ότι θα επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου σε όσους το επιθυμούν.

Στη συνέχεια, η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενίζλι, δήλωσε ότι η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να εμφανιστεί "επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ". Ζήτησε από το κοινό να μην τη "γιουχάρει", λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν αξίζει να σπαταλήσουν την ανάσα τους γι’ αυτήν".

"Πολλοί θυσιάστηκαν για να κερδίσουμε αυτά τα εδάφη. Πιστεύουμε στην αδελφοσύνη και την αιώνια φιλία", προσέθεσε η δήμαρχος. Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο NTV, συνέχισε σε έντονο ύφος: "Καμία δύναμη δεν μπορεί να τολμήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας ούτε την αφίσα του Ατατούρκ. Δεν μπορεί ούτε καν να το σκεφτεί. Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα αυτής της πόλης, με ηρεμία και ψυχραιμία. Ελπίζω ότι σε όποια χώρα κι αν πάει, δεν θα σκεφτεί καν να κατεβάσει τη σημαία αυτής της χώρας, για την οποία θυσιάστηκαν πολλά τέκνα της πατρίδας και την έκαναν σύμβολο. Εύχομαι αυτό να γίνει ένα ιστορικό μάθημα για εκείνη".

Ne BAYRAGIMIZI, ne de ATATURK’umuzun bayrag?n? indirmeye hic kimse cesaret edemez! Herkes haddini bilecek! pic.twitter.com/3p5ugHkUXd



Η Μελίνα Νικολαΐδη "απαντάει" στα τουρκικά υβριστικά σχόλια για τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή [βίντεο]

ΒΑΝΔΗ ΤΟΥΡΚΟΙ

ΒΑΝΔΗ ΤΟΥΡΚΟΙ

ΒΑΝΔΗ ΤΟΥΡΚΟΙ

ΒΑΝΔΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μελίνα Νικολαΐδη
Βασίλης Μπισμπίκης
Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ
Δέσποινα Βανδή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551