Αναζήτηση
Η Ιωάννα Τούνη ψάχνει παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ιωάννα Τούνη ψάχνει παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024
10:32

Η Ιωάννα Τούνη, γνωστή για την ενεργή της παρουσία στα social media, αυτή τη φορά χρησιμοποίησε το Instagram για έναν πολύ σημαντικό λόγο: να βρει τον κατάλληλο βρεφικό σταθμό για τον μικρό της Πάρη. Η δημοφιλής influencer και επιχειρηματίας, που μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, απευθύνθηκε στις μαμάδες της Θεσσαλονίκης ζητώντας προτάσεις για τον καλύτερο σταθμό στο κέντρο της πόλης.


touni-3.jpg

Μέσα από τα stories της, η Ιωάννα Τούνη ζήτησε βοήθεια από τους followers της, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι εκτιμά τη στήριξη και τις συμβουλές του κοινού της. Με το γνωστό της χιούμορ και την αμεσότητά της, η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να δείξει την αγωνία κάθε μαμάς για το καλύτερο για το παιδί της.

alexandrou-paris.jpg

Μάλιστα, πέρα από την αναζήτηση βρεφικού σταθμού για τον μικρό της Πάρη στη Θεσσαλονίκη, η ίδια εξήγησε πως σκέφτεται σοβαρά να τον γράψει και σε έναν σταθμό στην Αθήνα. Η επιλογή αυτή προκύπτει από τις συχνές επισκέψεις της στην πρωτεύουσα, τόσο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων όσο και λόγω του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ζει εκεί.

touni



Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Δημήτρης Αλεξάνδρου
Ιωάννα Τούνη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551