Αναζήτηση
Η εξομολόγηση της Marseaux: «Έτρωγα τόσο πολύ που έκανα εμετούς» | iShow.gr
Ειδήσεις
Η εξομολόγηση της Marseaux: «Έτρωγα τόσο πολύ που έκανα εμετούς»
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024
15:26

H Marseaux έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο  της μητέρας της στην εφηβεία, αλλά και τις διατροφικές διαταραχές που είχε.

Αρχικά είπε: «Γενικά είχα μία κακή σχέση με το φαγητό από μικρή, έτρωγα συναισθηματικά. Στεναχωρήθηκα; Θα φάω. Έκανα κάτι πάρα πολύ καλό; Η επιβράβευσή μου ήταν να φάω, ας πούμε, τρία μπέρκερ. Είχα συνδέσει τα πάντα με το φαγητό». Και πρόσθεσε η Marseaux: «Το φαγητό είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, δοκιμάζω διαφορετικές κουζίνες και μου αρέσει αλλά τότε ένιωθα ότι μου κάνω κακό. Έτρωγα τόσο πολύ κάποιες φορές που έκανα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Ξερνούσα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το φούσκωμα».

Photo-by-on-July-15-2024.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-smoking-basketball-jersey-and-text..jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα επεισόδια. Μπορεί ένα καλοκαίρι να περνούσα κάτι τέτοιο, μετά τον χειμώνα να έφευγε κάπως και μετά να ξαναρχόταν. Μετά τον χαμό της μαμάς μου και τη δεύτερη καραντίνα όμως, εκεί ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό και έφτασα και τα περισσότερα κιλά μου. Το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία στα 17. Έπρεπε να λύσω και το θέμα του φαγητού, να το δω με μία άλλη ματιά, να το απολαμβάνω χωρίς να μου κάνω κακό. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω».


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Marseaux
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551