Αναζήτηση
Η βασίλισσα Λετίσια στους δρόμους της Βαρκελώνης: Το φλοράλ shirt dress και τα πέδιλα που το συνδύασε | iShow.gr
Ειδήσεις
Η βασίλισσα Λετίσια στους δρόμους της Βαρκελώνης: Το φλοράλ shirt dress και τα πέδιλα που το συνδύασε
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024
14:42

Είναι η Βασίλισσα Λετίσια ένα fashion icon; Η απάντηση είναι καταφατική αφού κάθε δημόσια εμφάνιση της ισπανίδας μονάρχη είναι στιλάτη.

Πολλές γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα πιστεύουν ότι η βασίλισσα Λετίσια έχει άψογο στιλ ακοουθώντας πάντα τον ισπανικό ενδυματολογικό κώδικα.

Αυτή τη φορά, φόρεσε ένα μίντι φόρεμα με ροζ λουλούδια, και το συνδύασε με τα παπούτσια που είναι ιδανικά για όλο το καλοκαίρι.

Η Λετίσια εμφανίστηκε στους δρόμους της Βαρκελώνης με ένα shirt dress που ήταν κομψό με γιακά σε μίντι μήκος, με υφασμάτινη ζώνη που τονίζει τη μέση.

Αυτή τη φορά, η βασίλισσα Λετίσια επέλεξε χρώμα και μεγάλο εντυπωσιακό μοτίβο με μεγάλα, ροζ λουλούδια που έμοιαζαν σαν να ήταν ζωγραφισμένα.

Συνδύασε το outfit με μια ροζ τσάντα και λευκά πέδιλα με χαμηλό τακούνι. Αυτά τα παπούτσια είναι πολύ πιο κομψά από τα φλατ σανδάλια λόγω των τακουνιών τους, αλλά δεν είναι υπερβολικά επίσημα. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημά τους είναι η άνεση και η ευελιξία — μπορούν να φορεθούν τόσο με φορέματα όσο και με τζιν, τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για βραδινές εξόδους. Το λευκό χρώμα τα κάνει να ταιριάζουν με όλα.

Η βασίλισσα Λετίσια στους δρόμους της Βαρκελώνης: Το φλοράλ shirt dress και τα πέδιλα που το συνδύασε

letizia

letizia

letizia

letizia

letizia

Πηγή: TheTOC.gr

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551