Αναζήτηση
Η Αντζελίνα Τζολί ήταν η επιτομή της κομψότητας στο Φεστιβάλ Βενετίας | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Αντζελίνα Τζολί ήταν η επιτομή της κομψότητας στο Φεστιβάλ Βενετίας
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024
13:52

Όσον αφορά την κομψότητα και το elegance, η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Και η 49χρονη έδειξε γιατί είναι η απόλυτη ντίβα, καθώς έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας, φορώντας ένα ντραπέ φόρεμα από την Tamara Ralph που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ηθοποιό.

Angelina Jolie

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινία "Maria" με την Αντζελίνα Τζολί στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η 49χρονη ηθοποιός πόζαρε στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2024, ενώ το κοινό της επεφύλασε θερμή υποδοχή με 8 λεπτά χειροκρότημα με αποτέλεσμα η ίδια να συγκινηθεί βαθιά.

Angelina Jolie

Στη βιογραφική ταινία του Πάμπλο Λαρέν, η σταρ υποδύεται τη θρυλική τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας. Η ίδια έφτασε με χάρη και κομψότητα στο Φεστιβάλ. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε ένα στράπλες μπεζ φόρεμα από το brand Tamara Ralph με γούνα που κάλυπτε τους ώμους της και πρόσθεσε μια πινελιά χειμωνιάτικης λάμψης, ενώ η εφαρμοστή φούστα ήταν γεμάτη πτυχώσεις.

Angelina Jolie

Το κόκκινο κραγιόν τόνισε το πρόσωπό της ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά.

Angelina Jolie

"Το σημείο αναφοράς για μένα, για να ξέρω αν ήμουν αρκετά καλή, είναι οι θαυμαστές της Κάλλας και οι λάτρεις της όπερας, και ο φόβος μου θα ήταν να τους απογοητεύσω", δήλωσε η 49χρονη Αμερικανίδα σταρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη "Maria" που διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα. Η Αντζελίνα Τζολί είπε ευχαριστώντας τον Πάμπλο Λαρέν που την έκανε να τραγουδήσει "ξεκινώντας από ένα μικρό δωμάτιο και καταλήγοντας στη Σκάλα" του Μιλάνο. "Μου έδωσε χρόνο να βελτιωθώ, αλλά φοβόμουν ότι δεν θα ανταποκρινόμουν", δήλωσε και παραδέχθηκε ότι δεν είναι ειδική στην όπερα. "Ήμουν περισσότερο στην πανκ και μου άρεσαν όλα τα είδη μουσικής, αλλά μάλλον άκουγα περισσότερο τους The Clash" (βρετανικό πανκ συγκρότημα), είπε χαμογελώντας.

"Μου αρέσει ακόμα η ίδια μουσική που άκουγα όταν ήμουν νέα, εξακολουθώ να ακούω τους The Clash".

Angelina Jolie



Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Αντζελίνα Τζολί
Πάμπλο Λαρέν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551