Αναζήτηση
Η αμήχανη εμφάνιση της Λετίσια την ώρα που ο πρώην της έκανε νέες αποκαλύψεις | iShow.gr
Ειδήσεις
Η αμήχανη εμφάνιση της Λετίσια την ώρα που ο πρώην της έκανε νέες αποκαλύψεις
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024
10:04

Τους τελευταίους μήνες, η ισπανική βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει μια πολύ μεγάλη κρίση μετά την αποκάλυψη του Del Burgo, του πρώην εραστή της βασίλισσας Λετίσια ο οποίος πριν από λίγους μήνες ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση μαζί της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον βασιλιά Φελίπε.

Η Τετάρτη, ήταν μια σημαντική ημέρα για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας αφού η πριγκίπισσα Λεονόρ έγινε επίσημα αξιωματικός του στρατού με ένα λαμπερό τελετουργικό. Η ίδια φόρεσε τη στολή της και πήρε το παράσημό της.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη εμφάνιση επισκιάστηκε από τη νέα συνέντευξη του πρώην εραστή της Λετίσια ο οποίος έκανε νέες αποκαλύψεις.

Ο Ισπανός βασιλιάς, η βασίλισσα Λετίσια και η κόρη τους Ινφάντα Σοφία ταξίδεψαν στη Σαραγόσα στη Βόρεια Ισπανία για την τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία. Ο Ισπανός βασιλιάς και η σύζυγός του εμφανίστηκαν μαζί με τις κόρες τους στην τελετή, η οποία ήρθε λίγες ώρες μετά τους τελευταίους ισχυρισμούς – βόμβα από τον πρώην κουνιάδο της Jaime Del Burgo.

Στη νέα συνέντευξη-βόμβα του, ο Jaime Del Burgo ισχυρίστηκε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφή με τη βασίλισσα σε συνέντευξή του στην Αργεντίνικη εφημερίδα Clarin.

Ο πρώην κουνιάδος της βασίλισσας Λετίσια, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε "δεσμό" μαζί της ενώ ήταν παντρεμένη, λέει ότι ονειρεύονταν να "γεράσουν μαζί και να κάνουν οικογένεια" - ενώ μειωσε τον βασιλιά Φελίπε σε "εραστή της".

Ο Del Burgo είπε χαρακτηριστικά: "Έχουμε μοιραστεί πολλά χρόνια από τη ζωή μας. Έχουμε γίνει οικογένεια. Όπως έλεγα πάντα, η δική μας δεν ήταν μια σχέση εραστών, αλλά σχέση ζωής. Ο εραστής ήταν ο Φελίπε".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Del Burgo είπε ότι προσπάθησε να αποκαλύψει τη "σήψη του στέμματος" αλλά "του ζητήθηκε να απομακρυνθεί" από τη βασίλισσα Λετίσια.

Ακόμα, ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι συνεχίζει να έχει επαφές με τη Λετίσια και η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν στις 12 Μαΐου.

Ήταν λογικό η Λετίσια να εμφανιστεί με αρκετή αμηχανία σε αυτή τη δημόσια εκδήλωση.

Η ίδια ήταν κατηφής. Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα floral φόρεμα με βολάν από το brand Maje και glam σανδάλια Pedro Garcia αξίας 450 ευρώ.

Ριγέ ασύμμετρο φόρεμα φόρεσε η κόρη της Σοφία.

"Ο εραστής ήταν ο Φελίπε, όχι εγώ": Η αμήχανη εμφάνιση της Λετίσια την ώρα που ο πρώην της έκανε νέες αποκαλύψεις

letizia

letizia

letizia

letizia

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Αλμπέρτο Burgo
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551