Αναζήτηση
Η Adele ξέσπασε σε κλάματα όταν αγκάλιασε τη Celine Dion (video) | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Adele ξέσπασε σε κλάματα όταν αγκάλιασε τη Celine Dion (video)
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024
16:37

Η Adele και η Celine Dion συναντήθηκαν, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (27/10), σε συναυλία της Βρετανίδας τραγουδίστριας. Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Adele φαίνεται να ξεσπά σε δάκρυα όταν εντοπίζει την Καναδή τραγουδίστρια στο πλήθος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Independent, η Adele αγκάλιασε τη Celine Dion και στη συνέχεια η Celine Dion φίλησε το χέρι της Adele πριν την αφήσει να φύγει και πάρει και πάλι τη θέση της στη σκηνή. Η Adele, όμως, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και σκούπισε τα δακρυσμένα μάτια της με ένα χαρτομάντιλο.

«Χειροκροτήστε την κυρία Celine Dion», είπε η Adele, προτρέποντας τη Celine Dion να σηκωθεί όρθια υπό τις δυνατές επευφημίες του κοινού.

Το θέατρο Colosseum στο Caesars Palace, όπου η Adele κάνει συναυλίες αυτή την περίοδο, χτίστηκε αρχικά το 2003 για τις εμφανίσεις της Celine Dion.

Πάντως, ο αμοιβαίος θαυμασμός μεταξύ των δύο τραγουδιστριών είναι γνωστός, με την Adele να έχει επιδείξει στο παρελθόν το πιο πολύτιμο απόκτημά της: Ένα κομμάτι τσίχλας της Celine Dion που είναι σε κορνίζα.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο μήνα, η Adele ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα παρατεταμένο διάλειμμα από τη μουσική μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο. Η Adele εξήγησε ότι περιόδευε και εμφανιζόταν ασταμάτητα για σχεδόν τρία χρόνια και ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στη «ζωή της», τονίζοντας: «Πέρασα τα τελευταία επτά χρόνια χτίζοντας μια νέα ζωή για τον εαυτό μου και θέλω να τη ζήσω τώρα. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου που δημιούργησα και θα μου λείψετε τρομερά».

Εν τω μεταξύ, η Celine Dion, τον περασμένο Ιούλιο, έκανε μια εκπληκτική εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ήταν η πρώτη της εμφάνιση από το 2022, όταν διαγνώστηκε με το σύνδρομο stiff person, που είναι μια σπάνια, ανίατη διαταραχή, η οποία προκαλεί ακαμψία στον κορμό και τα άκρα, καθώς και σοβαρούς μυϊκούς σπασμούς.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Σελίν Ντιόν
Αντέλ (τραγουδίστρια)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551