Αναζήτηση
Glam party στην Αντίπαρο: Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, η Κάθριν Εμπειρίκου και η Ευγενία Νιάρχου σε dinner party | iShow.gr
Ειδήσεις
Glam party στην Αντίπαρο: Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, η Κάθριν Εμπειρίκου και η Ευγενία Νιάρχου σε dinner party
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
12:25

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκε στην Αντίπαρο σε glam πάρτι και δημόσιευσε φωτογραφίες με εκλεκτή παρέα.

παρτι

Ο λογος για το Cycladic Young Patrons Summer Weekend, που γιόρτασε τα δέκα χρόνια του στην Αντίπαρο. Πρόκειται για ένα θεσμό που δημιουργήθηκε το 2015 για να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την υποστήριξη της νεότερης γενιάς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το πάρτι στο νησί,είδαμε την Κάθριν Εμπειρίκου να ποζάρει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Οι δυο τους φημολογούνταν να έχουν σχέση πριν από λίγο καιρό.

τσαγκριδης

Η Εμπειρίκου φόρεσε ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα με φουσκωτα μανίκια και κράτησε την τσάντα που υπογράφει η Μαρία Ολυμπία. Στο ίδιο πάρτι ήταν καλεσμένη η Ευγενία Νιάρχου η οποία φόρεσε ένα αραχνοΰφαντο φόρεμα με ασορτί σορτσάκι. Ακόμα η Κάθριν Εμπειρίκου πόζαρε με το σχεδιαστικό δίδυμο Ντούντας - Μπούσης, που βάφτισαν στην Ελλάδα τα παιδιά τους πριν από 3 χρόνια.

παρτι

Ο χώρος του δείπνου ήταν πολύ εντυπωσιακός. Τσαγκρίδης και Εμπειρίκου πόζαραν και σε άλλο στιγμιότυπο, στο ίδιο τριήμερο.

Τσαγκρίδης

Οι δυο τους είχαν ποζάρει αγκαλιά στα γενέθλιά του πριν από ένα χρόνο.

ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ

Τα δημοσιεύματα πως οι δυο τους ήταν σε σχέση άρχισαν να κυκλοφορούν όταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με τον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη αλλά και την Κάθριν Εμπειρίκου από έναν γάμο που ήταν όλοι καλεσμένοι.

καθριν εμπειρικου

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων με καταγωγή από την Άνδρο. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης. Ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 5χρονο γιο.

Κάθριν Εμπειρίκου

Η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος του Cycladic Identity, του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.


παρτι νιαρχου


Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Φίλιππος Τσαγκρίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551