Αναζήτηση
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο κουμπάρος, το εκλεκτό μενού και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το γαμήλιο πάρτι | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο κουμπάρος, το εκλεκτό μενού και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το γαμήλιο πάρτι
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024
12:17

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ το πρωί της Κυριακής 1/9 στο Costa Navarino, ενώ το απόγευμα ακολούθησε δεξίωση που ολοκλήρωσε το τριήμερο πάρτι.

Στον γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ έδωσαν το "παρών" εκλεκτοί προσκεκλημένοι, από το χώρο του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού. Ο Νίκος Γκίκας έκανε την αποκάλυψη μερικών αναμνηστικών φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του Greek Freak, του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του Κρις Μίντλετον, του Δημήτρη Αγραβάνη, του Νίκου Γκίκα και του Χρήστου Σαλούστρου, μεταξύ άλλων.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο κουμπάρος, το εκλεκτό μενού και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το γαμήλιο πάρτι

Κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο κολλητός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον. Η δεξίωση του γάμου έγινε σε ένα ειδυλλιακό μέρος με θέα τη θάλασσα.

γαμος

Το μενού που απόλαυσαν οι καλεσμένοι του Γιάννη περιλάμβανε φιλέτο ψαριού με πουρέ από σέλερι, Rib eye με σπαράγγια και τρούφα, χειροποίητα νιόκι από γλυκοπατάτα με καπνιστή σάλτσα ντομάτας καθώς και σαλάτες. Το επιδόρπιο ήταν μους σοκολάτας με λέμονγκρας και σεμιφρέντο με πάσιον φρουτ, καρύδα και μάνγκο.

μενου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό κόστος διαμονής των καλεσμένων υπολογίζεται ότι έφτασε τις 400.000 ευρώ. Το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού κόστισε 250 ευρώ ανά άτομο με το συνολικό κόστος του να ανέρχεται σε 100.000 ευρώ, ενώ ο στολισμός των χώρων των εορτασμών κόστισε 180.000 ευρώ και ανανεωνόταν κάθε μέρα.

Το ζευγάρι κατέστησε σαφές από την αρχή ότι ήθελε ιδιωτικότητα στον γάμο του και τα κατάφερε, αφού ο χώρος ήταν αποκλεισμένος και μόνο φωτογραφίες από πολύ μακριά κυκλοφόρησαν.

Αντετοκούνμπο

Ακόμα, όλοι όσοι εργάστηκαν για τον γάμο υπέγραψαν σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού.

Αντετοκούνμπο

Επιπλέον, το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους να μην δημοσιεύσουν καμία φωτογραφία, ενώ απαγόρευσε και τα παιδιά στους τριήμερους εορτασμούς.


Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κρις Μίντλετον
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551