Αναζήτηση
Για τη Δανάη Μπάρκα, ευτυχία είναι το... μονοπάτι της! | iShow.gr
Ειδήσεις
Για τη Δανάη Μπάρκα, ευτυχία είναι το... μονοπάτι της!
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024
10:42

Αν υπάρχει κάτι που σίγουρα κάνει το φετινό καλοκαίρι η Δανάη Μπάρκα είναι μία εσωτερική ενδοσκόπηση και το σίγουρο είναι πως ξέρει τι σημαίνει ευτυχία για την ίδια! Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη Βαλένθια της Ισπανίας την οποία εξερεύνησε και λάτρεψε για τις ομορφιές της, έφυγε για έναν πραγματικά αγαπημένο της τόπο!


danai_barka_1723735594_3435265611678244298_48766689.jpg

Ο λόγος για τη Μάνη, εκεί που η μητέρα της μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη έχουν δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο, μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα την οποία επισκέπτονται πολύ συχνά ενώ το καλοκαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς τους. Το ίδιο και για τη Δανάη Μπάρκα η οποία για ακόμα μία φορά απέδειξε με ανάρτησή της πόσο πολύ αγαπάει τον τόπο στον οποίο πέρασε τα πιο όμορφα και γεμάτα αναμνήσεις καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων και φυσικά συνεχίζει να λατρεύει το συγκεκριμένο μέρος.

«Το μονοπάτι μου. Από πάντα και για πάντα. Η ευτυχία είναι αυτή. Τα μονοπάτια που σε οδηγούν στους ανθρώπους σου, στην αυθεντικότητα, στις θάλασσες και στα λιμάνια σου. Τίποτα άλλο δεν αξίζει τόσο. Υ.Γ : η φωνή της Μαρίζας (σ.σ. Ρίζου), τα ομορφαίνει όλα περισσότερο» έγραψε η Δανάη Μπάρκα ανεβάζοντας ένα βίντεο από την κάθοδό της σε μία ονειρική παραλία η οποία μάλιστα ήταν ερημική και την ξέρουν λίγοι.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Δανάη Μπάρκα
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551