Αναζήτηση
Γάμος Θεοδώρας: Εικόνες από το pre-wedding δείπνο - Στο Βυζαντινό Μουσείο | iShow.gr
Ειδήσεις
Γάμος Θεοδώρας: Εικόνες από το pre-wedding δείπνο - Στο Βυζαντινό Μουσείο
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024
10:37

Στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής το pre-wedding party της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ που παντρεύονται το Σάββατο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Γάμος Θεοδώρας: Εικόνες από το pre-wedding δείπνο - Στο Βυζαντινό Μουσείο όλη η τέως βασιλική οικογένεια

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τους 250 προσκεκλημένους του στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου, προκειμένου να παραθέσει γεύμα με ελληνικές νοστιμιές.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΘΙΟΥ ΚΟΥΜΑΡ

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, η τέως βασιλική οικογένεια έχει νοικιάσει τον εξωτερικό χώρο του μουσείου έναντι 15.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα καθιστό δείπνο με μουσική, όπου η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ θα γιορτάσουν τον έρωτά τους, μια ημέρα πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια έφτασε στο Βυζαντινό Μουσείο, ενώ το ζευγάρι φαινόταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ καθώς μετά από δύο αναβολές επιτέλους θα καταφέρει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ ΠΑΥΛΟΣ

Η απόφαση να δοθεί ο συγκεκριμένος χώρος για τη δεξίωση του ζεύγους προκάλεσε αντιδράσεις, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Ωστόσο, διευκρινίζεται ότι οι καλεσμένοι θα παραμείνουν στους κήπους όπου θα γίνει η δεξίωση, ενώ απαγορεύεται να μπουν στο εσωτερικό του μουσείου κρατώντας ποτά ή φαγητά. Ενδεχομένως να έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο εσωτερικό του μουσείου αλλά με σεβασμό στον χώρο και τα εκθέματα. Το "παρών" στο πάρτι έδωσε σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια, αλλά και "γαλαζοαίματοι" από το εξωτερικό.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ

Παράλληλα, παρευρέθηκαν και επώνυμοι από την Ελλάδα, όπως ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, συνοδευόμενος από την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου.ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ


Μαρί Σαντάλ-Παύλος με τα παιδιά τους

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ



Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551