Αναζήτηση
Φαίη Σκορδά: Ο σεβασμός από τους δημοσιογράφους, το συμβόλαιο με το Mega & το μέλλον του Buongiorno | iShow.gr
Ειδήσεις
Φαίη Σκορδά: Ο σεβασμός από τους δημοσιογράφους, το συμβόλαιο με το Mega & το μέλλον του Buongiorno
Κυριακή, 27 Απριλίου 2025
15:15

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και αναφέρθηκε στην πορεία των τηλεθεάσεων της εκπομπής Buongiorno, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τον σεβασμό που έχουν επιδείξει εδώ και καιρό οι δημοσιογράφοι στην προσωπική της ζωή.

Η όμορφη παρουσιάστρια είπε για την πορεία της εκπομπής της στο Mega: «Είμαι χαρούμενη, γιατί βλέπω ότι η εκπομπή έχει προοπτική, μπορούμε και ακόμη και καλύτερα. Για να είσαι νικητής ή χαμένος δεν καθορίζεται από μια τηλεοπτική σεζόν, αλλά από τον επαγγελματισμό και την πορεία σου. Δεν θα έλεγα την ίδια απάντηση στην αρχή της καριέρας μου, γιατί τότε δίνεις εξετάσεις».

Φαίη Σκορδά: Το σαββατόβραδό της ήταν γεμάτο παιδικά χαμόγελα και πολλές ευχές!

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2742025-125622-mm.jpg

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία της με το Μεγάλο κανάλι, η Φαίη Σκορδά σχολίασε:

«Το συμβόλαιο μου δεν είναι μονοετές. Είμαι στο Mega και θα συνεχίσω να είμαι για αρκετά χρόνια. Η ομάδα θα παραμείνει αυτή που είναι».

Τέλος, σε ό,τι αφορά πιο προσωπικά θέματα, η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Η προσωπική μου ζωή δεν βρίσκεται στο προσκήνιο, γιατί με σέβονται οι δημοσιογράφοι. Δεν είναι ότι δεν ζω, ή δεν βγαίνω, ή δεν έχω προσωπική ζωή. Μη μου το ματιάζετε».

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Φαίη Σκορδά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551