Αναζήτηση
Φαίη Σκορδά: "Κλείδωσαν" τα 3 μέλη του νέου πάνελ της. Αναζητείται πρόσωπο για την ενημέρωση.. | iShow.gr
Ειδήσεις
Φαίη Σκορδά: "Κλείδωσαν" τα 3 μέλη του νέου πάνελ της. Αναζητείται πρόσωπο για την ενημέρωση..
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024
16:52

Ανακοινώσεις μην περιμένετε από το MEGA -τουλάχιστον μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου-, τόσο για την ίδια την Φαίη Σκορδά, πόσο μάλλον για το πάνελ, τους συνεργάτες, και την ομάδα της, που μετά από πολλά φαίνεται τελικά να ολοκληρώνεται σιγά σιγά, με τις υπογραφές βέβαια να εκκρεμούν, αλλά να ακολουθούν το επόμενο διάστημα. Πως διαμορφώνεται τελικά το πάνελ της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA, και τι ισχύει πίσω από τις κάμερες;

Σύμφωνα με ασφαλείς, προς επιβεβαίωση πάντα, πληροφορίες, το πάνελ της Φαίης Σκορδά θα στελεχώσουν δυο πρόσωπα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που ήταν και ο πρώτος που έκλεισε θέση στο νέο της ταξίδι, και μάλιστα με πολύ ενεργό ρόλο, αλλά και η Νάνσυ Νικολαίδου, η οποία θα μεταγραφεί “εσωτερικά” στο MEGA, από την μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Ο τρίτος της παρέας, πολύτιμος δε, και παρά τα δημοσιεύματα κάποιων που τον θέλουν να… μην έχει ιδέα, θα είναι εκτός σημαντικού απροόπτου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Από εκεί και πέρα, μπορεί να γίνει και μια κίνηση της πολύ τελευταίας στιγμής, εαν βρεθεί ακόμα μια “κατάλληλη” γυναίκα.

Στην συνέχεια τώρα, και αφού το… απαιτεί η εποχή, μιλάμε για μια εκπομπή με μπόλικη ενημέρωση, infotainment δηλαδή που είναι και της μόδας πια στην ελληνική τηλεόραση. Μετά το “όχι” του Άγγελου Βουράκη, οι ιθύνοντες της εκπομπής προσανατολίζονται προς το έμπειρο τμήμα ενημέρωσης του MEGA, για την κάλυψη της θέσης, που θα είναι ανά περίσταση, ύφος και επικαιρότητα. Προς διερεύνηση τέλος, είναι το αν θα υπάρχει στήλη – συνεργάτης για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ή θα καλυφθεί από το πάνελ συνολικά.

Πίσω από τις κάμερες τώρα, αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Φαίης Σκορδά θα είναι η Άννα Ορφανουδάκη, ενώ σκηνοθέτης, όπως σας είχα πρόσφατα αποκαλύψει, θα είναι ο Θάνος Κάππας. Η ομάδα θα αποτελείται βέβαια από τουλάχιστον 4 ρεπόρτερ και ανθρώπους στο μοντάζ. Μείνετε συντονισμένοι, όπως πάντα, για περισσότερη και κυρίως, σωστή ενημέρωση.

Πηγή: youfly.com

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Φαίη Σκορδά
Ανδρέας Μικρούτσικος
Νάνσυ Νικολαΐδου
Δημήτρης Ουγγαρέζος
Ελένη Μενεγάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551