Αναζήτηση
Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στο Mega με τον τίτλο "Πρωινό Μου"; | iShow.gr
Ειδήσεις
Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στο Mega με τον τίτλο "Πρωινό Μου";
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
16:41

Σε συνεχείς επαφές με τα στελέχη του ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega βρίσκεται η Φαίη Σκορδά προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της νέας της πρωινής εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Η εκπομπή θα ξεκινά κατά πάσα πιθανότητα στις 9.30 το πρωί και θα ολοκληρώνεται πριν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Πολλοί τίτλοι έχουν πέσει ως ιδέες στο τραπέζι μεταξύ αυτών και το «Πρωινό mou» που παρουσίαζαν Λιάγκας και Σκορδά πριν μια δεκαετία στο παλιό «Mega». Ο εν λόγω τίτλος διατηρείται στην ταινιοθήκη του σταθμού.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια, μόνος κλεισμένος είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ ο Άγγελος Βουράκης φαίνεται πως τελικά επέλεξε την ένταξή του στο «Καλύτερα δε γίνεται!» της Ναταλίας Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha το Σαββατοκύριακο. Την αρχισυνταξία της νέας πρωινής εκπομπής του Mega αναλαμβάνει η Άννα Ορφανουδάκη με μεγάλη εμπειρία τόσο σε ζωντανές εκπομπές («έτρεχε» το «Έλα Χαμογέλα» την πρώτη του σεζόν στο Open) όσο και σε μαγνητοσκοπημένα πρότζεκτς («Πάμε Πακέτο!», «Celebrity Game Night», «Secret Song»).

Τα περισσότερα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες έχουν κλείσει, ενώ τώρα αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του πάνελ.


Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Άγγελος Βουράκης
Άννα Ορφανουδάκη
Φαίη Σκορδά
Δημήτρης Ουγγαρέζος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551