Αναζήτηση
Φαίη Μαυραγάνη: Έτοιμη για μεγάλες αλλαγές στην ομάδα της | iShow.gr
Ειδήσεις
Φαίη Μαυραγάνη: Έτοιμη για μεγάλες αλλαγές στην ομάδα της
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024
09:02

Όσο η Φαίη Μαυραγάνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social μας δείχνει ότι απολαμβάνει τις διακοπές της, στον ΣΚΑΪ στήνεται το νέο της τηλεοπτικό πλατό.

Η δημοσιογράφος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την ζώνη του Σαββατοκύριακου, που εδώ και δεκαπέντε χρόνια είχε ο Γιώργος Αυτιάς. Το νέο τηλεοπτικό της βήμα της τη βρίσκει έτοιμη για μεγάλες αλλαγές καθώς για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια θα βρεθεί με νέα δημοσιογραφική και όχι μόνο ομάδα.

Πολλοί από τους συνεργάτες της, κυρίως πίσω από τις κάμερες, που είχε μαζί της τα τελευταία 11 χρόνια, παρόλο που τους έκανε πρόταση, δεν την ακολούθησαν στο νέο της «σπίτι».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που όλα αυτά τα χρόνια στο συμβόλαιό της απαιτούσε την ικανοποίηση των αιτημάτων των συνεργατών της, για αυτό και ποτέ δεν ακούστηκε το παραμικρό για την εκπομπή της που σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις.

Στο νέο της κανάλι, το τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης έχει ένα δυνατό ανθρώπινο δυναμικό για τη στελέχωση της νέας της εκπομπής που θα φέρει όμως την υπογραφή της. Όπως μαθαίνω, ο νέος της αρχισυντάκτης θα είναι ο Βαγγέλης Δουράκης.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι του Φαλήρου δεν θα αργήσουν καθώς σε λίγες μέρες λήγει και τυπικά το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1.

Θυμάμαι σαν τώρα το πρώτο ραντεβού της Φαίης Μαυραγάνη στα γραφεία του Έψιλον με την τότε διευθύντρια Ράνια Ματαφιά, λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή που παρουσίαζε με τον μετέπειτα σύζυγό της, Νίκο Μάνεση.

Κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους, σεβόταν τον συνάδελφο και δούλευε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με πνεύμα ομαδικό και με στόχο να κερδίσει με ειλικρίνεια τον τηλεθεατή, κατόρθωσε να αναδειχθεί σε ένα μικρό τότε κανάλι και να «ανθίσει», με ήθος και σεβασμό.

Στα χρόνια που ακολούθησαν και έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους που δούλευαν σκληρά, «έχτισε» ένα δυνατό brand name που έφερε υψηλά νούμερα όταν βρέθηκε στο Open και κατόρθωσε να γίνει περιζήτητη στο τηλεοπτικό «χρηματιστήριο» της ενημέρωσης.

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μια ωραία εξαίρεση στον κανόνα του «όλα τα ξεπουλάμε για την επιτυχία».

Πηγή: znews.gr - Γιώργος Μπέζας


Σχετικά πρόσωπα
Φαίη Μαυραγάνη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551