Αναζήτηση
Εξώδικο από τη Μαρίνα Σάττι στον συνθέτη που την κατηγόρησε για αντιγραφή | iShow.gr
Ειδήσεις
Εξώδικο από τη Μαρίνα Σάττι στον συνθέτη που την κατηγόρησε για αντιγραφή
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024
17:27

Η Μαρίνα Σάττι έστειλε εξώδικο στον συνθέτη Μιλτιάδη Κασσαρά, ο οποίος την κατηγορεί για αντιγραφή του τραγουδιού «Αχ, Θάλασσα».

Στις αρχές Ιουλίου ο συνθέτης έχει αποστείλει εξώδικο στην τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι και τη δισκογραφική της εταιρεία, με το οποίο αμφισβητούσε την «πατρότητα» της σύνθεσης του τραγουδιού «Αχ, Θάλασσα», το οποίο -όπως υποστήριζε- έχει αντιγραφεί από δική του σύνθεση με τον ίδιο τίτλο «Θάλασσα, αχ θάλασσα» που υπάρχει σε ζωντανή ηχογράφηση από τον Δεκέμβριο του 2023, δηλαδή έξι μήνες πριν από την κυκλοφορία του επίμαχου τραγουδιού.



Ωστόσο νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό μέσα από εκπομπή του ALPHA, πως η τραγουδίστρια αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο στέλνοντάς του εξώδικο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μαρίνα Σάττι ζητά από τον κ. Κασσάρα να σταματήσει να τη δυσφημεί, επαναλαμβάνοντας πως δεν υπάρχει αντιγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρίνα Σάττι έχει αφιερώσει το συγκεκριμένο τραγούδι στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες και το videoclip σε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν στην Μεσόγειο, στην προσπάθειά τους να τη διασχίσουν για ένα καλύτερο αύριο.



Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Μαρίνα Σάττι
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551