Αναζήτηση
Επέτειος γάμου για την Κατερίνα Στικούδη! Το ρομαντικό νυφικό και το γλέντι στο χωριό | iShow.gr
Ειδήσεις
Επέτειος γάμου για την Κατερίνα Στικούδη! Το ρομαντικό νυφικό και το γλέντι στο χωριό
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024
10:22

Την έκτη επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης.

Η όμορφη τραγουδίστρια με αφορμή τη σημερινή ημέρα μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία, σχολιάζοντας: «Happy Anniversary».

Ήταν 25 Αυγούστου 2018 όταν το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου Μορφάτι Θεσπρωτίας, την ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ τρία χρόνια μετά ήρθε στη ζωή το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι που ακούει στο όνομα, Βύρωνας και πριν έξι μήνες ο δεύτερος γιος της.

stikoudi.jpg

Η Κατερίνα ήταν από τις πιο λαμπερές νύφες αν και το νυφικό της ήταν απλό αλλά τόσο ρομαντικό. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου είχε τα μαλλιά της ριγμένα στους ώμους κυματιστά ενώ στο γλέντι τα έπιασε έναν κότσο για να νιώθει πιο άνετα. Το μακιγιάζ της γήινο δίνοντας έναν πιο έντονο χρωματισμό στα χείλη της.

Δες φωτογραφίες

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά. Ναι, στο χωριό Μορφάτι στη Θεσπρωτία. Δεν έχει σημασία το μέρος, πόσους καλεσμένους θα έχεις ή αν οι βέρες είναι 24 καράτια. Σημασία έχει εκείνη τη μέρα να έχεις ανθρώπους που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου. Και γιατί, παρακαλώ, να μην παντρευτώ στο χωριό; Τα χωριά μας είναι πανέμορφα, όλη η Ελλάδα είναι ευλογημένη. Με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους», έχει πει η ίδια εξηγώντας τους λόγους που κράτησε τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Dj Rico (Βαγγέλης Σερίφης)
Κατερίνα Στικούδη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551