Αναζήτηση
Έπαθε μπλακ άουτ και γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Κροατία η Ελλάδα! | iShow.gr
Ειδήσεις
Έπαθε μπλακ άουτ και γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Κροατία η Ελλάδα!
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024
16:22

Η Ελλάδα έκανε κάκιστο τρίτο οκτάλεπτο (7-3) και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Ολυμπιακό τουρνουά με 14-13 από την Κροατία. Επόμενο ματς με την Ιταλία (05/08, 16:10) για την τελευταία αγωνιστική.

Πλήρωσε το τρίτο οκτάλεπτο και γνώρισε την πρώτη της ήττα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Εθνική πόλο ανδρών!

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 14-13 από την Κροατία για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου, σε ένα παιχνίδι που ήλεγχε για δύο οκτάλεπτα όμως στο τρίτο έπαθε μπλακ άουτ (7-3) και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παρά την προσπάθειά της στο τέλος, όπου τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα είχε φέρει το ματς σε ισορροπία (12-12).

Πλέον, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με την Ιταλία (έχει ματς λιγότερο) και στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στον όμιλο (05/08, 16:10) θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει του προημιτελικού. Να σημειωθεί, πάντως, ότι σε περίπτωση που πάρει τη νίκη, τότε θα είναι σίγουρα στις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ.

Το ματς:

Ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα του ματς, με την Ελλάδα να ανοίγει το σκορ, όμως, η Κροατία έβγαλε αντίδραση και προηγήθηκε με 3-1. Η «γαλανόλευκη» δεν επηρεάστηκε και με τα γκολ των Γενηδουνιά και Παπαναστασίου ισοφάρισε σε 3-3, που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Μάλιστα, συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, εκμεταλλεύτηκε τα πέναλτι που κέρδισε, φτάνοντας στο 3-5 με τους Καλογερόπουλο και Φουντούλη. Οι τυπικά γηπεδούχοι μείωσαν (4-5), αλλά ο Βλαχόπουλος σημείωσε το 4-6 διατηρώντας τη διαφορά των δύο τερμάτων.

Ωστόσο, η Κροατία ήταν εξαιρετική στο τρίτο οκτάλεπτο, η Εθνική φάνηκε να έπαθε μπλακ άουτ, πληρώνοντας σοβαρά τα λάθη της. Ο Κράγκιτς με δύο γκολ ισοφάρισε σε 6-6, με τον Φουντούλη να κάνει το 6-7. Όμως, το σύνολο του Ίβιτσα Τούτσακ έτρεξε ένα 4-1 μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου και πήρα αέρα των δύο τερμάτων για το 11-9.

Η Ελλάδα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο τελευταίο οκτάλεπτο και μείωσε με τον Αργυρόπουλο, ενώ στη συνέχεια έφερε το ματς σε ισορροπία με τους Σκουμπάκη και Καλογερόπουλο (12-12).

Ο Χάρκοφ χτύπησε δύο φορές για το 14-12, με την Εθνική να μην έχει άλλη απάντηση, μειώνοντας στο τέλος με τον Βλαχόπουλο για το τελικό 14-13.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-6, 11-9, 14-13

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 2, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 2.

Κροατία (Ίβιτσα Τούτσακ): Μπούριτς, Φάτοβιτς 3, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 1, Μπούκιτς 1, Βουκίτσεβιτς 1, Ζουβέλα, Κράγκιτς 3, Βρλιτς, Μπίλιακα, Χάρκοφ 4, Πόπαντιτς.


Πηγή: www.sport-fm.gr












Σχετικά πρόσωπα
Ζλάτκο Μπούριτς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551