Αναζήτηση
Ελένη Βιτάλη: Αυτός είναι ο άντρας που είναι στο πλευρό της τα τελευταία 7,5 χρόνια | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελένη Βιτάλη: Αυτός είναι ο άντρας που είναι στο πλευρό της τα τελευταία 7,5 χρόνια
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017
15:31

Η Ελένη Βιτάλη είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της χώρας μας. Ποτέ δεν έχει δώσει λαβή για σχόλια, κρατώντας χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του Ηλία Μαραβέγια, τα τελευταία 7,5 χρόνια η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη και διατηρεί σχέση με τον προσωπικό της οδηγό.

Η Ελένη Βιτάλη και ο Τέλης Κουτσούκος, ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε συχνά πυκνά στα επαγγελματικά ραντεβού της, είναι ζευγάρι, με την ίδια το 2015 να μην αρνείται να παραδεχθεί πως είναι ερωτευμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο αγαπημένος της κατάγεται από τα Κρέστενα Ηλείας και την γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας κούρσας με το ταξί του. Η συμπάθεια υπήρξε αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Το φλερτ ήρθε λίγο αργότερα κι από ένα σημείο και μετά η Ελένη άρχισε να κυκλοφορεί μόνο με το ταξί του.

Ούσα χαμηλών τόνων, η τραγουδίστρια φρόντισε να κρατήσει το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια μέχρι να μιλήσει γι’ αυτόν δημόσια, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για εκείνον ή για την επαγγελματική ιδιότητά του. Ο Τέλης λατρεύει τη σύντροφό του, τη φροντίζει και είναι πάντοτε δίπλα της προλαβαίνοντας κάθε επιθυμία της.

Δείτε τους μαζί σε περσινή κοινή εμφάνιση στο θέατρο Παλλάς.

eleni-vitali-telis-koutsoukos-sintrofos


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Βιτάλη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551