Αναζήτηση
Έλενα Ασημακοπούλου – Κώστας Τσαρτσαρής: Ο έρωτας τους πάει πολύ | iShow.gr
Ειδήσεις
Έλενα Ασημακοπούλου – Κώστας Τσαρτσαρής: Ο έρωτας τους πάει πολύ
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024
12:52

Εδώ και λίγους μήνες, η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου και ο πρώην μπασκετμπολίστας Κώστας Τσαρτσαρής μοιράζονται μια όμορφη σχέση, που κρατούν μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

Oύτε εκείνοι γλίτωσαν από τα βέλη του θεού Έρωτα. Ο λόγος για την ηθοποιό και επιχειρηματία Έλενα Ασημακοπούλου και τον πρώην μπασκετμπολίστα και επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Κώστα Τσαρτσαρή.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και μέχρι πρότινος τη σχέση τους γνώριζαν μόνο οι πολύ κοντινοί τους άνθρωποι, αφού επιθυμία και των δύο είναι να κρατούν μακριά από τα φώτα την προσωπική τους ζωή. Οι πληροφορίες, ωστόσο, κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, με έντονη χημεία και κοινή στάση ζωής.

Πρόσφατα ξεκίνησαν τις διακοπές τους. Αρχικά ταξίδεψαν στην Ελαφόνησο και την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν στη Φολέγανδρο. Φόρτισαν τις μπαταρίες τους και απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, μακριά από υποχρεώσεις και γρήγορους ρυθμούς.

Μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, πριν από περίπου δύο χρόνια, η Ελ. Ασημακοπούλου γράφει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Ο Κ. Τσαρτσαρής είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να την εμπνεύσει και να την οδηγήσει σε ένα ουσιαστικό restart. Μοιάζει να είναι απόλυτα έτοιμη και να ξέρει πλέον αυτό που θέλει. Χαρακτηριστική ήταν μια πρόσφατη ανάρτησή της στα social media. «Η ζωή είναι μοίρασμα… Ένα λεπτό χωρίς μοίρασμα ζωής είναι χαμένο λεπτό», έγραψε με νόημα η ηθοποιός, δείχνοντας πως είναι έτοιμη να μοιραστεί τη ζωή της με τον πρώην καλαθοσφαιριστή.

Βασική προτεραιότητα και των δύο είναι τα παιδιά τους. Η 13χρονη κόρη της Έλενας, Μαρία-Ροζάρια, είναι η μεγάλη της αδυναμία. Ακόμη και η συντροφική σχέση της προσαρμόζεται στις ανάγκες της κόρης της.

Ο Κ. Τσαρτσαρής είναι πατέρας διδύμων. Έχει αποκτήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι από τον γάμο του με τη Λίνα Παπαδημητρίου. Είναι και εκείνος ένας αφοσιωμένος πατέρας, που λατρεύει τα παιδιά του.

Και οι δύο έχουν κάνει τη δική τους διαδρομή και έχουν αποκτήσει εμπειρίες που τους έχουν κάνει σοφότερους. Πλέον ξέρουν τι ζητούν από την προσωπική τους ζωή και είναι έτοιμοι να ζήσουν μαζί όλα όσα έχουν ονειρευτεί. Με διακριτικότητα και συστολή, βιώνουν μια όμορφη περίοδο, ενώ το καλοκαίρι τους θα μοιραστεί ανάμεσα σε μικρές αποδράσεις και στον χρόνο που θα αφιερώσουν στα αγαπημένα τους πλάσματα, τα παιδιά τους.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, RealLife
Πηγή: www.enikos.gr





Σχετικά πρόσωπα
Λίνα Παπαδημητρίου
Μπρούνο Τσιρίλο
Έλενα Ασημακοπούλου
Κώστας Τσαρτσαρής
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551