Αναζήτηση
Εκρηκτικά πληθωρική και αψεγάδιαστη η Σάλμα Χάγεκ στα 57 της χρόνια | iShow.gr
Ειδήσεις
Εκρηκτικά πληθωρική και αψεγάδιαστη η Σάλμα Χάγεκ στα 57 της χρόνια
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024
16:57

H εντυπωσιακή ηθοποιός Σάλμα Χάγεκ έχει φτάσει αισίως τα 57 έτη, ωστόσο, το αψεγάδιαστο σώμα της δικαιολογεί απολύτως γιατί παραμένει ακόμα ένα από τα αδιαμφισβήτα σεξ σύμπολ του Χόλιγουντ, παρά το μόλις 1,57 μ. του ύψους της.

ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΕΚ

Αυτή την περίοδο η Αμερικανομεξικανή ηθοποιός με τις λιβανέζικες ρίζες απολαμβάνει τις διακοπές της, κάνοντας "βουτιές στον Αύγουστο" όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρει και η ίδια στις αναρτήσεις της στα social media. Θέλοντας, μάλιστα να επικοινωνήσει με τους απανταχού θαυμαστές της δεν ξεχνά να ποστάρει μερικές φωτογραφίες της με μπικίνι από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις.

ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΕΚ

Με φόντο το ηλιοβασίλεμα, η πανέμορφη Σάλμα Χάγεκ ποζάρει επάνω σε ένα υπερπολυτελές γιοτ, φορώντας ένα μωβ μαγιό μπικίνι. "Κακή μέρα για τα μαλλιά ή μέρα ελευθερίας για τα μαλλιά" σχολιάζει η ηθοποιός, αποτελώντας έμπνευση για όλες τις γυναίκες που τυχόν ανησυχούν διαρκώς για την εμφάνισή τους. Αν κοτζάμ σταρ του Χόλιγουντ τολμάει να φωτογραφηθεί αχτένιστη, αυτό σίγουρα κάτι σημαίνει και για όλες τις υπόλοιπες κοινές θνητές.

Εκρηκτικά πληθωρική και αψεγάδιαστη η Σάλμα Χάγεκ στα 57 της χρόνια [εικόνες]

Σε άλλη ανάρτησή της πάλι, η 57χρονη σταρ του κινηματογράφου με τις τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, φωτογραφίζεται να κολυμπά σε πισίνα, έχοντας επιλέξει αυτή τη φορά ένα πράσινο μαγιό ασημένιες λεπτομέρειες. "Βουτώντας στον Αύγουστο" σχολιάζει στη λεζάντα του ποστ της, και μας ωθεί να κάνουμε κι εμείς το ίδιο αναζητώντας λίγη δροσιά.

ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΕΚ

Δείτε τις φωτογραφίες:


ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΕΚ

ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΕΚ


Πηγή: TheTOC.gr

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551