Αναζήτηση
Διακοπές στα Χανιά για τον σταρ του NBA Κάιρι Ίρβινγκ - Το μεγάλο φιλοδώρημα που άφησε | iShow.gr
Ειδήσεις
Διακοπές στα Χανιά για τον σταρ του NBA Κάιρι Ίρβινγκ - Το μεγάλο φιλοδώρημα που άφησε
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024
17:22

Για άλλη μία χρονιά, διάσημοι αθλητές και celebrities από όλο τον κόσμο ψηφίζουν Ελλάδα για τις διακοπές τους, επιλέγοντας ως επί το πλείστον κάποιο από τα νησιά της χώρας. Ανάμεσά τους και ο σταρ του NBA Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος αναρρώνει από μια πολύ πρόσφατη εγχείρηση στο αριστερό του χέρι.

Σύμφωνα με το Mega, ο μπασκετμπολίστας ξεκουράζεται στην Κρήτη μαζί με τη σύζυγο, τα παιδιά και τους γονείς του. Ο γκαρντ των Dallas Mavericks πήγε οικογενειακώς για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο στα Χανιά.


Κατά τις ίδιες πηγές, ο 32χρονος Αμερικανός δοκίμασε πιάτα της κρητικής κουζίνας και έμεινε τόσο ενθουσιασμένος από τις γεύσεις και το σέρβις που άφησε φιλοδώρημα 500 δολάρια στο προσωπικό.

Εκτός αγωνιστικών χωρών, ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι γνωστός στην Αμερική για τις "περίεργες" απόψεις του αφού υποστηρίζει ότι η Γη είναι επίπεδη ενώ δηλώνει φανατικός αντιεμβολιαστής.

Εντός παρκέ οι επιδόσεις του είναι εντυπωσιακές. Είχε 25,6 πόντους (49,7% στα δίποντα, 41,1% στα τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 0,5 μπλοκ ανά 35 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 80 ματς σε regular και post season του NBA.



Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κάιρι Ίρβινγκ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551