Αναζήτηση
Deal: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Οι πρώτες εντυπώσεις | iShow.gr
Ειδήσεις
Deal: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Οι πρώτες εντυπώσεις
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
10:02

Ξεκίνησαν την Δευτέρα τα πρώτα γυρίσματα του Deal με τον Γιώργο Θαναηλάκη και ήδη οι πρώτες εντυπώσεις φαίνεται ότι κερδήθηκαν. Τα στούντιο της Green Pixel στο Πικέρμι, όπου φιλοξενούνται και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές Alpha και Star υποδέχθηκαν τον νέο παρουσιαστή και το νέο άκρως εντυπωσιακό σκηνικό του παιχνιδιού που ομολογουμένως έχει αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα και πρόκειται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή καθώς θα γίνει μια μικρή διακοπή λόγω διακοπών και το νέο όρντινο θα είναι για μετά τον Δεκαπενταύγουστο ώστε να δουλέψουν στο φουλ οι μηχανές για τη νέα σεζόν όπου το παιχνίδι επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στον Alpha.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για το πιο εντυπωσιακό σκηνικό που έχει φτιαχτεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι παγκοσμίως χωρίς μάλιστα να θυμίζει σε τίποτα το παλιό. Μόνο στο στήσιμο των παικτών παραμένει το ίδιο, κατά τα άλλα όλα μοιάζουν διαφορετικά. Μάλιστα, το κανάλι δεν θέλει να διαρρεύσει η παραμικρή εικόνα από το νέο σκηνικό που έχει στηθεί.

Όσο για τον Γιώργο Θαναηλάκη αυτό που έχει κάνει εντύπωση είναι ο παλμός που δίνει στο παιχνίδι και το ανεξάντλητο κέφι του.

Το «Deal» αναμένεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha στη γνωστή του ώρα, δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Θαναηλάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551