Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει τα πιάτα των γιορτών για τα πιο νόστιμα και εντυπωσιακά τραπέζια!
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με μία ιδιαίτερη τάρτα με κρέμα τυριών, με τραγανή βάση και βελούδινη γέμιση. Συνεχίζει με χριστουγεννιάτικο κότσι στο φούρνο, με τραγανή πέτσα και πεντανόστιμο μελωμένο ψαχνό, ενώ ετοιμάζει και ένα υπέροχο πιλάφι με κιμά, συκωτάκια και αποξηραμένα φρούτα. Το μενού μετά έχει νιόκι πατάτας με μία σπέσιαλ σάλτσα μπολονέζ με πάπια και για το γλυκό ο Βαγγέλης παίρνει μανταρίνια που είναι της εποχής, και τα αρωματίζει με μία απίθανη μους με γιαούρτι και λευκή σοκολάτα. Το πιο εύκολο γλυκό κουταλιού με μανταρίνια!
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, πρωταγωνιστεί η πρωτοχρονιάτικη κρεατόπιτα που σε πολλές περιοχές της Ελλάδας τη σερβίρουν και ως βασιλόπιτα. Το επόμενο πιάτο είναι κόκορας αβγολέμονο, ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο πιάτο από τα Επτάνησα. Για τη συνέχεια έρχεται ένα χειμωνιάτικο ριζότο με κίτρινη κολοκύθα και κάστανα, ενώ την ώρα της ζαχαροπλαστικής ο Βαγγέλης φτιάχνει παραδοσιακό μπακλαβά, με την απόλυτη συνταγή για το τέλειο τραγανό φύλλο και την πιο αρωματική γέμιση με καρύδια.