Αναζήτηση
Μπράντλεϊ Κούπερ - Τζίτζι Χαντίντ: Έτοιμοι για γάμο & οικογένεια μετά από 9 μήνες σχέσης; | iShow.gr
Ειδήσεις
Μπράντλεϊ Κούπερ - Τζίτζι Χαντίντ: Έτοιμοι για γάμο & οικογένεια μετά από 9 μήνες σχέσης;
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024
09:53

Η Τζίτζι Χαντίντ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει οριστικά τον πρώην σύζυγό της Ζέιν Μάλικ, καθώς όλα δείχνουν πως ετοιμάζει τον γάμο της με τον νέο της έρωτα, Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.


Photo-by-Gigi-Hadid-on-June-28-2024.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-choker-and-pool..jpg

Instagram / gigihadid

Μάλιστα, ρεπορτάζ και πηγές της Daily Mail αποκαλύπτουν πως το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, ενώ και οι δύο δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι, που έχουν και οι δύο από μία κόρη ο καθένας, φέρεται να έχει συζητήσει και για το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας.

cooper-(1).jpg

«Ο Μπράντλεϊ έχει ήδη αποφασίσει ότι θα ζητήσει από την Τζίτζι να τον παντρευτεί. Αυτό δεν αποτελεί καν ζήτημα. Συζήτησαν για την οικογένεια και τον γάμο από νωρίς στη σχέση τους.

Είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και στα σχέδιά τους εδώ και καιρό και τώρα το θέμα είναι το πότε... Ο Μπράντλεϊ έχει μόνο μερικά πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην παραγωγή, αλλά δεν έχει προγραμματίσει τίποτα μετά από αυτό. Θέλει να πάρει λίγο χρόνο για να επικεντρωθεί σε αυτό και να δώσει στην Τζίτζι την προσοχή και την αγάπη που της αξίζει», αποκάλυψε η πηγή στην Daily Mail.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μπράντλεϊ Κούπερ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551