Αναζήτηση
Βούλγαρη σε Χασαπόπουλο για τον γάμο του: "Έχεις γίνει άλλος άνθρωπος" | iShow.gr
Ειδήσεις
Βούλγαρη σε Χασαπόπουλο για τον γάμο του: "Έχεις γίνει άλλος άνθρωπος"
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024
18:47

Παντρεύτηκε μέσα στο καλοκαίρι και κάτω από άκρα μυστικότητα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος την αγαπημένη του, Μαρία Σκοπελίτου. Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος και η Ανθή Βούλγαρη έκαναν την πρεμιέρα της εκπομπής τους στο Mega και η δημοσιογράφος άδραξε την ευκαιρία να κάνει μία αναφορά στο χαρμόσυνο γεγονός και να επισημάνει πόσο έχει αλλάξει ο συνάδελφός της από τότε που γνώρισε τη σύζυγό του.

"Δεν σας πήρα τα κινητά. Εκείνες τις ημέρες έλεγα… Γιατί είναι κακό να γίνει κλειστό;" είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

"Μετά βγήκε η φωτογραφία και δεν βγήκε από εμάς. Η νύφη πανέμορφη. Ήσουν πάρα πολύ όμορφος και πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα. Έλαμπες! Θέλω να σου πω ότι από τότε που γνώρισες τη Μαρία -και μπορούμε τώρα να το λέμε ανοιχτά διότι είναι με δόξα και τιμή κ. Χασαποπούλου κι η σχέση έχει επισημοποιηθεί- έχεις γίνει άλλος άνθρωπος κι έχεις γλυκάνει πάρα πολύ. Θέλω να πούμε στη νύφη ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ για το καλό που μας έχεις κάνει, να είσαι καλά! Βιντεάκι δεν έχουμε; Να ζήσετε, να σας χαιρόμαστε!" ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να ζητά να αλλάξουν θέμα.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου που προβλήθηκαν στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega":


χασαποπουλος

χασαποπουλος

χασαποποθλοσ

χασαποπουλος

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ιορδάνης Χασαπόπουλος
Ανθή Βούλγαρη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551