Αναζήτηση
Βαγγέλης Μαρινάκης: Το νέο κανάλι που ετοιμάζει | iShow.gr
Ειδήσεις
Βαγγέλης Μαρινάκης: Το νέο κανάλι που ετοιμάζει
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024
16:32

Στη δημιουργία ενός δεύτερου καναλιού συνεχούς ενημέρωσης κάτω από την ομπρέλα του Mega προσανατολίζεται η Alter Ego, ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega σχεδιάζει να λανσάρει τον Οκτώβριο υβριδικό κανάλι με αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα, που θα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των τηλεθεατών με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού στο τηλεκοντρόλ.

Στόχος της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να αποκτήσει έναν επιπλέον τηλεοπτικό βραχίονα και μελλοντικά να μπορέσει να έχει ένα Mega ψυχαγωγίας και ένα Mega ενημέρωσης.

Ιδανικά η διοίκηση θα ήθελε ένα κανάλι ελεύθερης λήψης για να μεταφέρει το πρόγραμμα του υπό σχεδιασμό ενημερωτικού καναλιού, ωστόσο κάτι τέτοιο συναντά σοβαρά κανονιστικά εμπόδια, καθώς ο νόμος δεν επιτρέπει τη λειτουργία πανελλαδικού καναλιού με θεματικό περιεχόμενο αμιγώς ενημερωτικό.

Για να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου, το Mega αποφάσισε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της υβριδικής τεχνολογίας και να στήσει τον live ενημερωτικό σταθμό ως υβριδικό κανάλι.

Στόχος είναι το ειδησεογραφικό Mega να είναι διαθέσιμο μέσω της τηλεοπτικής συσκευής, να είναι προσβάσιμο στο τηλεοπτικό κοινό πανελ- λαδικά, ενώ μόνη προϋπόθεση θα είναι η χρήση συσκευής smart TV, καθώς για τη μετάδοση του σήματος απαιτείται η σύνδεση στο δια- δίκτυο.

Ο τίτλος του καναλιού δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, αλλά στο τραπέζι έχουν πέσει οι ιδέες Mega News και Mega24.

Για τις ανάγκες του υβριδικού καναλιού αναμένεται να διαμορφω- θούν χώροι για επιπλέον στούντιο, να στηθεί όλος ο μηχανισμός με το υπάρχον δημοσιογραφικό δυναμικό του Mega αλλά πιθανόν και με νέες προσθήκες, ενώ ο ορίζοντας υλοποίησης του νέου πλάνου της Alter Ego είναι ο Οκτώβριος.

Το νέο κανάλι θα διαφημιστεί μέσω του Mega, με μόνιμη ένδειξη κάτω δεξιά στην οθόνη για σύνδεση με το Mega News, ενώ την ώρα των ψυχαγωγικών εκπομπών θα γίνεται αναφορά στα μεγάλα ενημερωτικά θέματα της ημέρας με την επισήμανση προς τους τηλεθεατές ότι για περαιτέρω ενημέρωση πρέπει να πατήσουν το κόκκινο κουμπί για πρόσβαση στο Mega News.

Πηγή: real life - Ναταλία Ανδρικοπούλου


Σχετικά πρόσωπα
Βαγγέλης Μαρινάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551