Αναζήτηση
Αύγουστος δράσης στο ΑΝΤ1+ | iShow.gr
Ειδήσεις
Αύγουστος δράσης στο ΑΝΤ1+
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024
12:32

Το ANT1+φέρνειτους κορυφαίους μαχητικούς αγώνες live και ondemand και τον Αύγουστο για τους λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων, που δεν θέλουν να χάνουν ούτε στιγμή.

PFLPlayoffs

Το Σάββατο 3 Αυγούστου στη 01:00, δείτε ζωντανά τον αγώναPFLHeavyweightκαιWomen'sFlyweightPlayoffs, από τοMunicipalAuditorium του Νάσβιλ. Οι λάτρειςτων μαχητικών σπορ, θα παρακολουθήσουν τον πολυαναμενόμενο αγώνα ανάμεσαστονDenisGoltsovκαι τον TimJohnson στο mainevent της ημέρας, αλλά και της αήττητηςDakotaDincheva με την JenaBishop, στο δεύτερο μεγάλο event του προγράμματος. Δύο εβδομάδες αργότερα, το Σάββατο 17 Αυγούστου στη 01:00, έρχεται το δεύτερο μέρος των PFLPlayoffs με το LightHeavyweightκαιLightweightPlayoffs, στο HardRockLive της Φλόριντα.Οι μονομαχίες πολλές, αλλά το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τέσσερις μεγάλους μαχητές.ΟImpaKasanganay, θα δώσει τη μάχη μέχρι τελικής πτώσης με τονJoshSilveira,όπως και οRobWilkinsonεναντίον τουDovletdzhanYagshimuradov, ζωντανά και αποκλειστικά από το FightNetworkτου ΑΝΤ1+.

WWESummerSlam

Η ενότητα CombatSportsτου ΑΝΤ1+,τηνΚυριακή4 Αυγούστουστις 02:00, φιλοξενεί το πολυσυζητημένο PremiumLiveEvent, το WWESummerSlam, από το RocketMortgageFieldHouse του Οχάιο. Ο μεγάλος μαχητής καινικητής του KingoftheRing, Guntherθα προκαλέσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών, DamianPriest, σε μια μάχη πουαναμένεται συναρπαστική.

ΟCodyRhodesυπερασπίζεταιτοναδιαμφισβήτητοτίτλοτουWWEενάντιαστοναρχηγότηςφυλής“Bloodline”, SoloSikoa, ενώοDamianPriestσυγκρούεταιμετονKingoftheRing,Gunther,γιατοΠαγκόσμιοΠρωτάθλημαΒαρέωνΒαρών.Μάλιστα, ο Aύγουστος θα ολοκληρωθεί με άλλο ένα PremiumLiveEventστο ΑΝΤ1+, το πολυαναμενόμενοWWEBashinBerlin,το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 20:00,σε ζωντανή μετάδοση από την UberArenaτου Βερολίνου.

BKFC63 & 64

Οι αγώνεςτου BareKnuckleFightingChampionship συνεχίζονται στο ΑΝΤ1+, με το eventΒΚFC 63,που έρχεται την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 04:00, ενώ ξεχωρίζει η γυναικεία μονομαχία ανάμεσα στηHartκαι τηνStarlingγια την κατηγορία strawweight. Η δράση συνεχίζεται, το Σάββατο 10 Αυγούστουστις 22:00, με το BKFC 64, που διεξάγεται στοSkydomeArena του Κόβεντρι της Αγγλίας, ζωντανά και αποκλειστικάστο ΑΝΤ1+. Στο mainevent, ο Tierney θα παλέψει με τον Graham για τον τίτλο, στην κατηγορία welterweight.

5 LiveeventστοFightNetwork

To διεθνές δίκτυο FightNetwork, που αναμεταδίδεται 24 ώρες το 24ωρο από το ANT1+, φέρνει στις οθόνες μας 5 σημαντικά liveeventτον Αύγουστο:

•Στις 10 Αυγούστου, ΜΜΑ για απαιτητικό κοινό με το ΙnvictaFC 56.

•Στις 10 και 17 Αυγούστου, πυγμαχία με γυμνές γροθιές με τα BYB 29 και BYB 30.

•Στις 24 Αυγούστου, άλλη μια γερή δόση αδρεναλίνης με το eventMMAKSW 97.

•Και στις 31 Αυγούστου το κορυφαίο eventKickboxing του καλοκαιριού,Glory 94.

Παράλληλα, τα τρία εβδομαδιαία προγράμματα του WWE, το RAW, το ΝΧΤ και το Smackdown, δίνουν σταθερό ραντεβού, ζωντανά και αποκλειστικά, με τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή, στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι μεγάλες αθλητικές ενότητες του Combat Sports και του FightNetworkτου ANT1+, είναι ο μοναδικός προορισμός για τουςλάτρεις των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, που προσφέρει θέαμα γεμάτο δράση σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή.

Πηγή: tvnea.com

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551