Αναζήτηση
Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τον Μπρούνο Τσερέλα | iShow.gr
Ειδήσεις
Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τον Μπρούνο Τσερέλα
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024
15:39

Στην Ιταλία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου, προκειμένου να είναι κοντά στον αγαπημένο της Μπρούνο Τσερέλα στα γενέθλιά του, αλλά και στους αγώνες που δίνει στην ιταλική Α2 στο μπάσκετ.

Μάλιστα, στο Instagram, η φίλη της Νικόλ Παναγιώτου ανέβασε και τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του λαμπερού ζευγαριού, ενώ μαζί τους ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η παρέα παρακολούθησε το παιχνίδι του Μπρούνο Τσερέλα και στη συνέχεια όλοι μαζί διασκέδασαν σε πάρτι για τα γενέθλιά του.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει βρει ξανά τον έρωτα λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της που είναι ο 37χρονος Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας Μπρούνο Τσερέλα. Μάλιστα οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Πλέον όμως έχει ακόμη έναν λόγο, κι αυτός δεν είναι άλλος από την Αθηνά Οικονομάκου. Ο Μπρούνο Τσερέλα μάλιστα έκανε στο instagram μια ανάρτηση από την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα, και τη μέρα που βρέθηκε μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου στη συναυλία των Coldplay.

Και μπορεί στις φωτογραφίες και στα βίντεο η ηθοποιός να μη φαίνεται, ωστόσο ο γοητευτικός αθλητής έχει βάλει στα hastag του το όνομα, "Νανά", το χαϊδευτικό με το οποίο αποκαλούν την Αθηνά Οικονομάκου όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τον Μπρούνο Τσερέλα- Το πάρτι στο Μιλάνο και η Νατάσα Θεοδωρίδου

Τσερέλα Οικονομάκου

Τσερέλα Οικονομάκου

Τσερέλα Οικονομάκου

Τσερέλα Οικονομάκου

Bruno Cerella

Bruno Cerella

οικονομακου

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Αθηνά Οικονομάκου
Νατάσα Θεοδωρίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551