Αναζήτηση
Από το My Style Rocks, στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά | iShow.gr
Ειδήσεις
Από το My Style Rocks, στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
19:12

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι συζητήσεις, οι διαβουλεύσεις και οι προτάσεις, για την στελέχωση της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Την ώρα που η αρχισυνταξία της εκπομπής φαίνεται πια να κλειδώνει, με την Άννα Ορφανουδάκη να αναλαμβάνει μεν τα ηνία, αλλά να μην είναι και μόνη, την ώρα που στο πάνελ έρχονται τα πάνω-κάτω και όλα αλλάζουν, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται μια μεταγραφή από τον ΣΚΑΙ, το My Style Rocks, ακόμα και το… Survivor, στη νέα εκπομπή της Φαίης στο MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, ο σκηνοθέτης του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ, Θάνος Κάππας, ο οποίος με πολύ επιτυχία σκηνοθέτησε και τους τελικούς του Survivor στην Ελλάδα, φεύγει από το κανάλι του Φαλήρου και το Γαλάτσι, με προορισμό την συγγρού και τον Γέρακα!

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο σκηνοθέτη, ο οποίος έρχεται να συνοδεύσει την Φαίη Σκορδά στο νέο της εγχείρημα στην πρωινή ζώνη. Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την στελέχωση της ομάδας πίσω από τις κάμερες, ενώ τουλάχιστον 2 πρόσωπα αναζητούνται για μπροστά από αυτές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφόριες, οι καταλυκτικές αποφάσεις και υπογραφές θα έχουν πέσει έως την Παρασκευή και για τα υπόλοιπα μέλη.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Άννα Ορφανουδάκη
Φαίη Σκορδά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551