Αναζήτηση
Από «Μάγισσα» - «Γιατρός» | iShow.gr
Ειδήσεις
Από «Μάγισσα» - «Γιατρός»
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024
14:32

Με μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το καστ του δεύτερου κύκλου του «Γιατρού» που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Έκπληξη γιατί όλες οι πληροφορίες ανέφεραν πως η Έλλη Τρίγγου μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στον πρώτο κύκλο της «Μάγισσας» θα επέλεγε αποχή από τη μυθοπλασία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Τελικά η καλή ηθοποιός σύμφωνα με το reader εντάχθηκε στο καστ της δραματικής ιατρικής σειράς του Alpha με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς αφηγείται τη νέα αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19.

Ο νέος κύκλος μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας.

Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του covid έφερε απώλειες και νέα δεδομένα.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Έλλη Τρίγγου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551