Αναζήτηση
Απίστευτο: Ο ευρωβουλευτής Φειδίας και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έβαζαν νεαρούς να μασάνε γόπα τσιγάρου για 50 ευρώ | iShow.gr
Ειδήσεις
Απίστευτο: Ο ευρωβουλευτής Φειδίας και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έβαζαν νεαρούς να μασάνε γόπα τσιγάρου για 50 ευρώ
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024
10:21

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κανείς για 50 ευρώ και για 2 λεπτά δημοσιότητας, ώστε να πλουτίζει ο κάθε YouTuber; Η απάντηση είναι πολύ-πολύ χαμηλά. Αυτό έβαλε να κάνουν νεαροί στην Πλατεία Συντάγματος, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο Φειδίας από την Κύπρο, τον οποίο οι ψηφοφόροι έστειλαν στην Ευρωβουλή.

Οι δυο τους λοιπόν, πριν τις Ευρωεκλογές, πήγαν στην Πλατεία Συντάγματος και την Ερμού και έβαζαν διάφορες "δοκιμασίες" σε νεαρούς, δίνοντας 50 ευρώ σε κάθε challenge. Συνολικά μοίρασαν 500 ευρώ.

Κάποιες από τις δοκιμασίες ήταν εξευτελιστικές έως και αηδιαστικές. Όπως το ότι έβαλαν έναν νεαρό να πάρει το τσιγάρο από μία κοπέλα, να το σβήσει, να το μασήσει και στη συνέχεια να το φτύσει μπροστά της. Ο νεαρός- με τους φίλους του να φωνάζουν "κωλώνεις"- το έκανε ενώ η κοπέλα δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε.

Κοψιάλης και Φειδίας ζήτησαν από άλλη παρέα για 50 ευρώ να τρέξουν στην πλατεία Συντάγματος ημίγυμνοι και να φωνάξουν "Φειδία, σε λατρεύω" και στη συνέχεια να βουτήξουν μέσα στο συντριβάνι.

Άλλοι έκαναν έρπινγκ (σύρθηκαν) στην πλατεία Συντάγματος σε έναν άτυπο διαγωνισμό, ενώ ένας άλλος έφηβος έτρεξε σε μία κυρία και προσπάθησε να την πείσει να φορέσει το σακάκι της. Παρόλο που τρόμαξε η γυναίκα, το έδωσε και κέρδισε... 50 ευρώ.

Η τελευταία δοκιμασία ανατέθηκε σε μια κοπέλα που την κάλεσαν να βρει κάποιον στην πλατεία μέσα σε τρία λεπτά και να τον πείσει να τον φιλήσει στο στόμα για να πάρει 50 ευρώ.

Το όλο σκηνικό παίρνει τραγελαφικές διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ένας από τους δύο Youtuber έλαβε χιλιάδες ψήφους από τους Κύπριους και εκλέχτηκε ευρωβουλευτής...

Το βίντεο ανέβηκε στον λογαριασμό του Κοψιάλη στο YouTube πριν δύο μέρες.



Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Αλέξανδρος Κοψιάλης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551