Αναζήτηση
Απασφάλισε ο Χρήστος Μάστορας: «Η μάχη αυτή είναι βρώμικη...» | iShow.gr
Ειδήσεις
Απασφάλισε ο Χρήστος Μάστορας: «Η μάχη αυτή είναι βρώμικη...»
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024
18:37

Λίγη ώρα μετά την προβολή του βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα να μην θέλει να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν στη Μαρινέλλα, ο τραγουδιστής ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά… Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς «πατούν επί πτωμάτων» για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο site. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας…Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…», έγραψε.

mastoras.jpg

«Δεν έχω να πω κάτι και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δε μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Παιδιά συγγνώμη, δε θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά… Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μη συνεχίσει αυτή η κουβέντα;

mastoras-marinella-2.jpg

Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε…», είπε φανερά φορτισμένος στις κάμερες κατά την επιστροφή του από την Κύπρο.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Χρήστος Μάστορας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551