Αναζήτηση
Αντζελίνα Τζολί: Αιθέρια στη Νέα Υόρκη με εκπληκτικό Madame Gres φόρεμα | iShow.gr
Ειδήσεις
Αντζελίνα Τζολί: Αιθέρια στη Νέα Υόρκη με εκπληκτικό Madame Gres φόρεμα
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024
09:32

Η 49χρονη Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στη Νέα Υόρκη μαζί με τα τρία παιδιά της. Η διάσημη ηθοποιός έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας "ΜΑΡΙΑ" στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Αν και η Αντζελίνα δεν έχει λάβει υποψηφιότητα για ΟΣΚΑΡ από το 2009, ήδη ακούγεται η υποψήφιότητά της, για την ερμηνεία της στον ρόλο της εμβληματικής τραγουδίστριας της όπερας Μαρία Κάλλας.

Για αυτήν την περίσταση, η Τζολί φόρεσε ένα vintage εντυπωσιακό λευκό φόρεμα Madame Gres με λαιμόκοψη. Το φόρεμα είχε πτυχώσεις στο μπούστο που την έκαναν να μοιάζει με πρωθιέρεια. Οι πτυχώσεις στο φόρεμά της, ιδιαίτερα στο μπούστο, ήταν πραγματική δεξιοτεχνία υψηλής ραπτικής. Η Τζολί, έφερε το vintage φόρεμά της στο σήμερα με ένα ζευγάρι μπορντό βελούδινα πέδιλα Aquazzura και το ολοκλήρωσε με κόκκινο κραγιόν.

Angelina Jolie

H Madame Gres ήταν μια από τις σημαντικότερες couturiers του 20ου αιώνα, η οποία αντιμετώπιζε το ένδυμα σαν γλυπτό και χειριζόταν το ύφασμα με τέτοιο τρόπο, ώστε τα ενδύματά της να μοιάζουν με έργα τέχνης. Ήταν γνωστή για τις κλασικές, form-fitting γραμμές της που αγκάλιαζαν το σώμα και τις εντυπωσιακές πτυχώσεις που τις πρόσφεραν αυτές τις σαν-γλυπτά σιλουέτες. Οι καινοτόμες τεχνικές που χρησιμοποίησε στα 30s και τα 40s και τα διαχρονικά σχέδια των ρούχων της, είναι κάποιοι από τους λόγους που θεωρείται η "μητέρα" της couture μόδας. Όποια γυναίκα φοράει τα ρούχα της, εκπέμπει κομψότητα και αυτό ακριβώς εξέπεμψε και η Τζολί στο κόκκινο χαλί, όταν φόρεσε δημιουργία της couturiere.

Αντζελίνα Τζολί: Αιθέρια στη Νέα Υόρκη με εκπληκτικό Madame Gres φόρεμα με περίτεχνες πτυχώσεις



Πηγή: TheTOC.gr


Σχετικά πρόσωπα
Αντζελίνα Τζολί
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551