Αναζήτηση
ΑΝΤ1: Ποιοι πέρασαν από δοκιμαστικό σήμερα για την εκπομπή του ΣΚ; | iShow.gr
Ειδήσεις
ΑΝΤ1: Ποιοι πέρασαν από δοκιμαστικό σήμερα για την εκπομπή του ΣΚ;
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
17:32

Η παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για το 2024-2025 πραγματοποιήθηκε χθες 17/7, κατά την οποία ο διευθυντής περιεχομένου, Νίκος Χριστοφόρου, ανακοίνωσε την infotainment εκπομπή που αναμένεται να δούμε Σαββατοκύριακα. Ποιοι, ποιες, πέρασαν δοκιμαστικά σήμερα 18/7 για αυτή την εκπομπή;

Στην ίδια αυτή παρουσιαστή του ΑΝΤ1, δεν αποκαλύφθηκε ούτε το όνομα του παρουσιαστή, ούτε της ομάδας που θα τον πλαισιώνει, αλλά ούτε και καμία παραπάνω πληροφορία.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Youfly.com, σίγουρα στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Θανάσης Πάτρας, κάτι που ακούγεται βέβαια εδώ και αρκετό καιρό, και μαζί του και ο Δημήτρης Πανόπουλος, αφού ξεπεραστούν, εάν δεν έχουν ξεπεραστεί ήδη κάποια… θεματάκια με το κανάλι του ALPHA. Μάλιστα, το νέο είναι πως πριν λίγη ώρα, πραγματοποιούνταν τα δοκιμαστικά για την πλαισίωση του πάνελ.

Αυτοί, ή μάλλον… αυτές, που πέρασαν για δοκιμαστικό πριν λίγη ώρα για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, είναι οι: Μαρία Φραγκάκη, η Σίσσυ Καλλίνη, η Δέσποινα Καμπούρη και η Αλεξάνδρα Αθανασίου. Από άνδρες, ο Μίλτος Μακρίδης.

Τις επόμενες λοιπόν μέρες οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 θα καταλήξουν για το ποιοι τελικά θα καταλήξουν να πλαισιώνουν την εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Θανάσης Πάτρας
Μαρία Φραγκάκη
Αλέξανδρος Αθανασίου
Δέσποινα Καμπούρη
Νίκος Χριστοφόρου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551