Αναζήτηση
Ανατροπή: Με αμερικάνικο μοντέλο παρουσίασης θα πορευτεί φέτος ο Παπαδάκης | iShow.gr
Ειδήσεις
Ανατροπή: Με αμερικάνικο μοντέλο παρουσίασης θα πορευτεί φέτος ο Παπαδάκης
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024
09:32

Με πάνω από 30 συναπτά χρόνια στην ίδια συχνότητα του ΑΝΤ1, το Καλημέρα Ελλάδα αποτελεί τη μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Σε αυτά τα 30+ χρόνια πολλοί δημοσιογράφοι πέρασαν από το πάνελ της εκπομπής, πολλές γυναίκες δημοσιογράφοι κάθισαν στη θέση της συμπαρουσιάστριας, ένα μόνο δεν άλλαξε, το πρόσωπο του κεντρικού παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μένει ενεργός, με τον ΑΝΤ1 να δοκιμάζει κατά καιρούς πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν. Ακόμα και πρόσωπα από τον άμεσο ανταγωνισμό. Αυτό έγινε τα τελευταία χρόνια με πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία είχε έρθει με πολλές περγαμηνές από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, δεν κατάφερε όμως να ταιριάξει όσο χρειαζόταν με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η δημοσιογράφος αποτελεί ήδη παρελθόν από το Καλημέρα Ελλάδα, με τους ανθρώπους του καναλιού να ψάχνουν εδώ και καιρό το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει. Σύμφωνα όμως με την Τίνα Μεσσαροπούλου τα πράγματα σε αυτό το θέμα δεν πήγαν τόσο καλά για τους ιθύνοντες του σταθμού.

Ο/η δημοσιογράφος που θα βρεθεί σταθερά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη δε βρέθηκε ούτε εντός του σταθμού αλλά ούτε προέκυψε μία πιθανή μεταγραφή από κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο ανταγωνιστικού καναλιού. Οπότε οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 πηγαίνουν στο plan b, με μία απόφαση ασυνήθιστη για τα δεδομένα της εκπομπής.

Η εκπομπή θα πορευτεί, τουλάχιστον στην αρχή της με μόνο παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη. Μπορεί αυτό να φαντάζει δύσκολο μετά από 3,5 σχεδόν δεκαετίες για μία καθημερινή εκπομπή τόσων ωρών, όμως το σχέδιο του ΑΝΤ1 έχει ένα twist. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα βρίσκονται εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, πχ. αστυνομικός συντάκτης για θέματα εγκλημάτων, οικονομικός συντάκτης για θέματα οικονομίας κοκ.

Έτσι θα υπάρχει μία πλειάδα δημοσιογράφων που θα εμφανίζονται καθημερινά, ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνομιλεί με ανθρώπους που ξέρουν καλά το κάθε ρεπορτάζ και δε θα υπάρχει πιθανότητα παρεξηγήσεων ή δυσαρέσκειας κάποιου συμπαρουσιαστή για το μοίρασμα του χρόνου.

Πηγή: tvnea.com


Σχετικά πρόσωπα
Τίνα Μεσσαροπούλου
Γιώργος Παπαδάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551